Pistol de Vopsit

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre

Pistol de Vopsit cu Aer Comprimat


Toate pulverizatoarele de vopsea functioneaza pe baza aceluiasi principiu de baza: transforma vopseaua fluida in numeroase picaturi atomizate, minuscule, care sunt apoi pulverizate pe o suprafata. Cu toate acestea, diferite pistoale de pulverizare folosesc metode diferite pentru a realiza acest lucru. 

Presiunea aerului difera foarte mult intre un pulverizator conventional si un pistol de pulverizare HVLP. Pistoalele de pulverizare conventionale utilizeaza presiune ridicata pentru a produce un volum relativ scazut de vopsea, PSI la fel la intrare si la iesire.

Pistoalele de pulverizare HVLP sunt opuse. Utilizeaza presiuni scazute pentru a propulsa vopseaua, aproximativ 10 PSI la iesire. Aceasta limiteaza depasirea, astfel incat sa pierdeti mai putina vopsea pe parcursul proiectului.

Aceste tipuri de pulverizatoare de vopsea au o putere de presiune scazuta, ceea ce inseamna ca este capabil sa faca vopseaua uniforma pe orice suprafata pe care o aplicati. Nu numai acest lucru, dar acest tip de pulverizator de vopsea este foarte usor de utilizat si va pulveriza cu blandete orice strat de vopsea. Puteti chiar sa o asezati pe pielea dvs. si nu va va rani deloc, dar veti fi acoperiti cu vopsea.

In timp ce un pulverizator de vopsea care este fara aer poate avea beneficii, dar are si cateva puncte negative. De exemplu, poate furniza o multime de niveluri de presiune mai mari in comparatie cu cea care este condusa de un compresor de aer. De fapt, poate produce, suficienta presiune pentru a sparge sticla. 

Prin urmare, trebuie sa stiti ce faceti inainte de a lua in considerare achizitionarea unuia dintre acestea. In plus, daca intra in contact cu pielea, este probabil sa o deterioreze, din cauza fortei.

 

Pistoale de Vopsit cu Aer Comprimat

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!