Prelungitoare Electrice

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre
Prelungitoare Electrice - Prelungitor electric pe tambur Wert 2459, 10 m
-48%
226,53 Lei 117,80 Lei
TVA inclus
(6)
Prelungitoare Electrice - Prelungitor electric pe tambur Acar 82478, 25 m
-45%
Prelungitoare Electrice - Prelungitor electric pe tambur Acar 82454, 40 m
-45%

Prelungitoare Electrice

 

Cu cat aveti mai multe prize de perete in locuinta dumneavoastra, cu atat mai putin veti avea nevoie de un prelungitor cu 3 sau 5 prize sau poate chiar de un prelungitor cu tambur sau un adaptor. Cu toate acestea, multe articole electrice portabile, cum ar fi lampile si radiourile, sunt furnizate cu cabluri relativ scurte. Asadar, uneori, este inevitabil sa nu fie necesar sa folositi unul.

Cu exceptia cazului in care ai intotdeauna norocul sa ai o priza electrica pozitionata exact acolo unde ai nevoie, de fiecare data ai nevoie de prelungitoare electrice pe tambur sau normale in jurul casei tale. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor nu inteleg cat de periculos poate fi sa folosesti un tip gresit de prelungitor.  

Un prelungitor electric este, in esenta, un pachet de fire electrice izolate cu un dop pe fiecare capat. Curentul electric care curge prin fire genereaza caldura, iar atunci cand trece prea mult curent printr-un fir, se poate supraincalzi si topi izolarea plastica a firelor, provocand scurtcircuite si incendii. 

In mod normal, aceasta nu este o problema atunci cand conectati un aparat direct la o priza folosind cablul sau din fabrica, deoarece producatorul a dimensionat cablul corespunzator pentru cererea de curent electric sau sarcina necesara. Dar daca utilizati un prelungitor subdimensionat pentru a extinde acoperirea cablului de la aparat, puteti depasi capacitatea de incarcare sigura a cablului de extensie, iar rezultatul poate fi dezastruos.
Unul dintre beneficiile principale care atrage clientul sa cumpere prelungitoare electrice este pentru ca economiseste bani. Multi prefera sa aleaga un prelungitor simplu sau un prelungitor electric pe tambur pentru ca este mai avantajos decat sa monteze cate o priza in fiecare colt al locuintei lor. 

Cel mai bun mod de utilizare al prelungitoarelor electrice simple sau pe tambur este acela ca acestea furnizeaza extensia catre acea zona care nu are intrerupatoare sau sursa de alimentare electrica pentru a porni vreun dispozitiv care functioneaza pe baza de energie electrica. 


 

Prelungitor cu Tambur

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!