Polizoare de Banc

Afiseaza: 1-24 din 30 produse

 Filtre
Polizoare de Banc - Polizor de banc Troy 17150, 350 W, Ø150 mm
-52%
Polizoare de Banc - Polizor de banc Troy 17125, 180 W, Ø125 mm
-52%
Polizoare de Banc - Abrazor GDS 250 Guede 55123, 750 W, Ø250 mm
-39%
2.541,15 Lei 1.550,10 Lei
TVA inclus
1

Polizoare de Banc Circulare

 

Un polizor de banc este un instrument care modeleaza metalele. Este atasat la banca, care poate fi coborat sau ridicat, in functie de necesitatea utilizatorului. De obicei, are doua instrumente de macinat de diferite dimensiuni. Toate rotile au diverse dimensiuni. 

Un atribut care permite efectuarea diverselor sarcini folosind aceeasi masina. Exista, de asemenea, un repaus de instrumente, care poate fi ajustat in functie de ceea ce un utilizator lucreaza.

Exista o unitate mare de slefuit cunoscuta in mod obisnuit sub denumirea de rasnita de piedestal. Aceasta unitate serveste la modelarea si ascutirea uneltelor metalice. Cel mai bun polizor de banc este disponibil in diferite modele, in functie de utilizarea instrumentului. Unele sunt realizate intr-o singura dimensiune care se potriveste proprietarului de locuinta. 
Celalalt mecanism este repausul instrumentului, ajustat in functie de ce lucreaza utilizatorul. In amenajarea casei, puteti utiliza un polizor de banc pentru a ascuti foarfecele de gradina si lamele de tuns iarba. Alte modele au dimensiuni mai mari. Acestea sunt potrivite pentru ateliere sau intreprinderi mari.

Caracteristicile unui polizor de banc difera de la o marca la alta. De exemplu, unele au o slefuire precisa sau lina in comparatie cu altele. Unele sunt concepute pentru a genera mai putin zgomot. O alta caracteristica care diferentiaza aceste polizoare de banc  sunt diferitele tipuri de motoare, care pot fi reglate in consecinta pentru a impiedica supraincalzirea masinii dumneavoastra.

Aceste instrumente vin cu diverse accesorii, cum ar fi lumini care va permit sa lucrati chiar si pe timp de noapte. Alt accesoriu interesant este punctul de odihna pentru scule, care va permite sa macinati burghie ascutite.
Polizoarele de banc ofera un randament foarte bun. In mod ideal, se datoreaza faptului ca acestea nu sunt concepute pentru a oferi lucrari de precizie exacta sau lina. In cele mai multe cazuri, piesa care este fabricata trebuie sa ajunga la o slefuire mai fina intr-o alta masina. Acest lucru este necesar, deoarece ii confera o precizie mai buna.

Un polizor de banc este un echipament practic. Acest lucru se datoreaza faptului ca este versatil si disponibil intr-o gama larga de dimensiuni, modele si marci. Majoritatea sunt achizitionate ca standuri universale.
Buretele de lustruit pentru polizor este foarte util pentru finisari. Piatra pentru rectificat este buna pentru indrepatrea greselilor fine.

Polizorul de banc este foarte asemanator cu un polizor normal insa diferenta majora intre cele doua este faptul ca polizorul de banc este fixat pe un suport (masa) pe cand cel normal se tine in mana. O alta diferenta este faptul ca polizorul de banc are doua brate in schimb cel normal are decat un brat. 

 

Polizor de Banc Ud, Uscat, cu Banda

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!