Polizoare de Banc

Afiseaza: 1-24 din 33 produse

 Filtre
Polizoare de Banc - Polizor de banc Troy 17125, 180 W, Ø125 mm
-52%
513,31 Lei 246,39 Lei
TVA inclus
(1)
Polizoare de Banc - Polizor de banc Troy 17150, 350 W, Ø150 mm
-52%
Date
611,21 Lei 293,38 Lei
TVA inclus
(7)
Polizoare de Banc - Abrazor GDS 250 Gude 55123, 750 W, Ø250 mm
-39%
2.540,28 Lei 1.549,57 Lei
TVA inclus
(1)

Polizoare de Banc: Esențiale pentru Orice Atelier

 

Introducere

Polizoarele de banc sunt unele dintre cele mai versatile și necesare scule în orice atelier, fie că este vorba despre prelucrarea lemnului, a metalului sau a altor materiale. Aceste dispozitive robuste și puternice sunt esențiale pentru ascuțirea, șlefuirea și modelarea diverselor obiecte, oferindu-vă precizia și controlul necesar pentru a obține rezultate profesionale.
 

Beneficiile Utilizării unui Polizor de Banc

 1. Versatilitate și Eficiență Polizoarele de banc sunt proiectate pentru a îndeplini o gamă largă de sarcini. Acestea pot fi folosite pentru ascuțirea sculelor de tăiere, eliminarea bavurilor de pe marginile metalice, modelarea pieselor și multe altele. Polizoarele moderne vin cu o varietate de accesorii care extind și mai mult capacitățile lor.

 2. Precizie Ridicată Un polizor de banc de calitate permite realizarea unor lucrări precise. Acestea sunt echipate cu ghidaje și opritori ajustabile, care ajută la menținerea unghiurilor corecte și la obținerea unui finisaj uniform. Acest nivel de control este esențial pentru profesioniștii care necesită o precizie absolută în munca lor.

 3. Durabilitate și Putere Polizoarele de banc sunt construite pentru a rezista la utilizarea intensivă și pe termen lung. Acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt echipate cu motoare puternice, care asigură performanțe constante și eficiente.
   

Utilizări Comune ale Polizoarelor de Banc

 1. Ascuțirea Uneltelor Fie că aveți nevoie să ascuțiți burghie, cuțite, dalți sau alte unelte de tăiere, un polizor de banc este instrumentul ideal. Acesta vă permite să mențineți unelte ascuțite și eficiente, reducând timpul și efortul necesar pentru prelucrarea materialelor.

 2. Modelarea și Șlefuirea Metalului Polizoarele de banc sunt esențiale pentru modelarea și șlefuirea pieselor metalice. Acestea pot îndepărta rapid materialul nedorit, permițându-vă să dați formă exactă și să neteziți marginile aspre.

 3. Îndepărtarea Ruginii și Curățarea Pieselor Un polizor de banc este extrem de util pentru îndepărtarea ruginii și curățarea pieselor vechi sau murdare. Discurile de șlefuire abrazive pot curăța eficient suprafețele, readucând piesele la starea lor inițială.
   

Alegerea Polizorului de Banc Potrivit

Când alegeți un polizor de banc, este important să luați în considerare câteva aspecte cheie:

 1. Puterea Motorului Puterea motorului este crucială pentru performanțele polizorului. Polizoarele de banc variază în putere, de la modele de bază de 150 W până la modele profesionale de 550 W sau mai mult. Alegeți un model care se potrivește nevoilor dumneavoastră specifice.

 2. Dimensiunea Discului Dimensiunea discului afectează capacitatea de lucru a polizorului. Modelele comune folosesc discuri de 150 mm sau 200 mm. Discurile mai mari permit lucrul cu piese mai mari și oferă o durată de viață mai lungă.

 3. Accesorii și Funcționalități Adiționale Multe polizoare de banc vin cu diverse accesorii, cum ar fi discuri de șlefuire, perii de sârmă și ghidaje ajustabile. Acestea pot extinde funcționalitatea polizorului și pot face munca mai eficientă și precisă.
   

Concluzie

Indiferent dacă sunteți un profesionist experimentat sau un amator pasionat de bricolaj, un polizor de banc este o investiție valoroasă pentru atelierul dumneavoastră. Cu versatilitatea și durabilitatea sa, acest instrument vă va ajuta să obțineți rezultate excelente în orice proiect.

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!