Pistoale de Vopsit

Afiseaza: 1-24 din 30 produse

 Filtre

Pistoale de Vopsit Pneumatice Profesionale

 

Folosirea unui pulverizator de vopsea cu un compresor de aer este adesea o componenta de baza in domeniul vopsitoriei. Cu toate acestea, doar pentru ca ceva este simplu nu inseamna ca intelegerea acestuia este usora.

Modul in care functioneaza un pistol de vopsit cu compresor de aer va depinde de tipul pistolului pulverizator, dar va folosi principii similare. Exista trei tipuri principale de moduri de a alimenta presiunea, gravitatia si aspiratia unui pistol de pulverizare. Fiecare va folosi aerul injectat pentru a-l desparti (atomiza) care este responsabil pentru calitatea finisajului pe care il obtineti. 

Diferenta principala este modul in care materialul este furnizat pistolului, astfel incat aerul sa poata fi injectat. De exemplu, un pistol cu gravitatie foloseste o cana deasupra si cand trageti, acul se trage inapoi, permitand curgerea vopselei din cauza gravitatiei. 

Pistoalele de pulverizare cu aspiratie functioneaza prin trasarea unei venturi peste vopsea aceasta fiind trimisa prin duza fluidului. Pistoalele de pulverizare cu presiune folosesc un vas extern (rezervor de presiune) care este presurizat.

Pistol de Vopsit

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!