Dispozitive de Gaurit Gips-Carton

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Dispozitive de Gaurit Gips Carton

 

Purtati ochelari de protectie sau un scut de fata ori de cate ori exista un pericol potential din cauza particulelor zburatoare, a bucatilor de sarma etc. Taiati in unghi drept. Nu agatati niciodata instrumentul de taiere dintr-o parte in alta si nu indoiti sarma inainte si inapoi impotriva marginilor taietoare. 
 
Asigurati-va ca marginile taietoare sunt ascutite. Marginile taietoare umede si uzate necesita forte de taiere de multe ori mai mari. Asigurati-va ca falcile dintate sunt curate si ascutite. Maxilele grase sau uzate pot duce la siguranta compromisa. Astfel de instrumente necesita, de asemenea, o forta sporita pentru a tine piesa de prelucrat, care, la randul sau, acesta o sa creasca riscul de oboseala musculara si rani repetitive.  

Daca instrumentele aluneca pe neasteptate, s-ar putea sa-ti pierzi echilibrul sau sa-ti lovesti mana impotriva echipamentelor sau altceva greu care ar putea duce la o vatamare. 
 
 Atunci cand este utilizat cu o forma de taiere sau rigla dreapta si un covor de taiere, acesta preia atat curbele cat si linii drepte cu precizie si poate taia prin mai multe straturi de material intr-o singura glisare. Si, spre deosebire de foarfece, nu este necesar sa cumparati o versiune speciala cu dreapta sau stanga, deoarece taietorul se transforma usor. 


 Asociati freza rotativa cu o rigla dreapta sau un ghid curbat pentru un nivel ridicat de precizie. Tineti-va capul direct deasupra cutterul in timp ce il derulati inainte pentru a va vedea clar linia de taiere. 

Dispozitiv de Gaurit Placi de Gips Carton

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!