Alarme cu Senzor de Miscare

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Alarme Senzor Miscare & Infrarosu
 


Majoritatea detectoarelor de miscare folosesc o combinatie de tehnologii diferite. Aceste detectoare cu tehnologie dubla beneficiaza reciproc pentru a reduce complicatiile falselor alarme.

Tehnologia asigura, de asemenea, maximizarea preciziei si reducerea consumului de energie. Cu o gama larga de utilizari care sa corespunda cerintelor diferite, detectoarele de miscare sunt dispozitive flexibile si utile pentru a le avea in jurul casei dumneavoastra.

Cel mai important beneficiu este ca detectoarele de miscare ofera sentimentul de protectie si securitate pentru proprietarul casei. Pot fi utilizate atat in ​​locatii rezidentiale, cat si in spatii comerciale. Majoritatea oamenilor le considera potrivite si utile in situatiile de zi cu zi si le folosesc ca alarme ale cailor de rulare, alarme pentru curte sau alarme antiefractie.
 
Detectoarele de miscare rezidentiale au o varietate de utilizari. Pe langa imbunatatirea iluminarii exterioare a unei locuinte, ele ajuta si la eliminarea fricii de a ajunge acasa, intr-o casa intunecata si de a calca pe trepte. De asemenea, pot controla lumini si crea carari bine iluminate, iluminand calea, trotuarul si pridvorul.

Detectoarele de miscare va creeaza o cale sigura pentru a va intampina inapoi acasa, descurajand intrusii. Cand luminile sunt declansate prin miscare, acestea dau impresia ca cineva este acasa si este capabila sa vada hotul. Detectoarele de miscare infrarosu amplasate in zonele cruciale ale casei pot detecta eventuale furturi si pot avertiza proprietarul sau politia.

Puteti instala senzori pe fiecare usa si fereastra, dar aceasta poate fi o optiune foarte costisitoare. In schimb, multi oameni aleg sa instaleze senzori pe ferestrele de la parter pentru a fi mai economici. In plus, puteti adauga senzori de usa la punctele principale de intrare si iesire din casa dumneavoastra, cum ar fi usa garajului, usa din spate sau usa din fata. Desi senzorii sunt buni, va recomandam intotdeauna sa instalati camere de securitate in punctele de intrare si iesire din casa dumneavoastra.

 

Alarma cu Detector de Miscare

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!