Camere de Supraveghere False

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Camera Supraveghere Falsa

 

Camerele de securitate sunt una dintre componentele principale ale unui sistem de securitate eficient, atat monitorizarea proprietatii dumneavoastra cat si descurajarea potentialilor intrusi. Hotii sunt mai putin increzatori in a incerca sa intre in casa dumneavoastra in cazul in care camerele de securitate sunt vizibile, dar instalarea unui sistem de securitate include un cost, care poate fi o singura data sau lunar, in functie de sistemul ales. 

Costurile asociate au determinat unele persoane sa foloseasca camere de securitate false sau decorate ca un element de descurajare vizibil, fara ca pretul sa vina cu functionalitatea unei camere video de siguranta functionale. Cu toate acestea, se pune intrebarea: functioneaza camerele de securitate false? Va voi raspunde la aceasta intrebare si va voi explica de ce sunt benefice camerele de securitate false.

Multe persoane aleg sa instaleze camere de securitate false pentru beneficiile acestora. Adesea sunt mult mai ieftine decat camerele de securitate reale. Achizitionarea unei camere de supraveghere false necesita investitii mult mai putine decat un sistem de securitate functional pe deplin.
Acestea pot descuraja unii infractori. Instalarea camerelor de securitate false in proprietatea dumneavoastra poate opri unii infractori mai mult decat daca nu ar exista camere vizibile pe proprietate.

Sunt simple si usor de instalat. Deoarece camerele nu sunt functionale, nu este nevoie de cablare. In general, camerele de securitate false trebuie doar montate pe loc.

Camerele de supraveghere false, in combinatie cu autocolantele de securitate, sunt mai bune decat nimic. Cu toate acestea, daca bugetul dumneavoastra va permite, credem ca merita sa cheltuiti mai mult pentru un sistem de securitate real. Instalarea unui sistem de securitate este acum mult mai accesibila. In plus, nu este necesar sa optati pentru un sistem de securitate, cu instalare profesionala si monitorizare 24/7, care adesea determina scumpirea preturilor.

O abordare interesanta pe care o folosesc unii este instalarea unei combinatii de camere de securitate reale si false. Pe langa instalarea camerelor de securitate efective in punctele de intrare si iesire, puteti consolida aspectul sistemului dumneavoastra de securitate cu camere de securitate false suplimentare. Cu toate acestea, amintiti-va, camerele de securitate manechin sau decorative nu ofera alta valoare decat cresterea prezentei sistemului dumneavoastra de securitate ca un element de descurajare vizuala.

La sfarsitul zilei, alegerea celei mai bune solutii de securitate depinde de proprietatea si bugetul dumneavoastra. Exista optiuni pentru toate dimensiunile proprietatilor si nevoilor de securitate, de la camere de securitate independente fara fir pana la sisteme de securitate cu mai multe camere.

Camerele de securitate au fost mult timp un element fundamental al sistemelor de securitate la domiciliu. In afara de functia lor evidenta de dispozitiv de inregistrare, acestea sunt, de asemenea, factori de descurajare eficienti. Multe dintre spargeri indica faptul ca hotii nu vor incerca nimic daca sunt prezente sisteme de securitate precum alarme sau camere de luat vederi, necontand ca sunt false.

 

Camere de Supraveghere False

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!