Masina Electrica de Slefuit

Afiseaza: 1-24 din 33 produse

 Filtre

Masini Electrice de Slefuit
 

Un slefuitor cu curea este un dispozitiv electric care foloseste o curea de smirghel pentru a netezi materiale precum lemnul, metalul sau plasticul. Masinile de slefuit cu curea pot fi stationare sau portabile si consta intr-un motor si doi tamburi care ruleaza centura de smirghel de nisip. Exista mai multe avantaje in ceea ce priveste folosirea slefuitorilor cu curea.

O masina de slefuit este o masina pentru prelucrarea lemnului pentru slefuirea pieselor si articolelor din lemn si materiale din lemn. Masinile de slefuit sunt impartite in discuri, curea, tambur, bobina si tipuri de lustruire, in functie de tipul de instrument abraziv, de forma suportului pe care este aplicata hartia abraziva si de scopul ei.

In functie de miscarea de alimentare a piesei de prelucrat, slefuitoarele pot fi fixe sau de tip transversal. Slefuitoarele fixe, fie hartia abraziva, fie piesa de prelucrat executa o miscare reciproca; in cea din urma, piesa de lucru trece prin zona de lucru a hartiei abrazive. Masinile utilizate pentru lustruirea articolelor lacuite sunt de tip fix. 

Suprafetele lacuite sunt de obicei slefuite pe slefuitoare vibratorii, in care hartia abraziva executa o miscare oscilanta impreuna cu dispozitivul sau de strangere, cu o viteza de aproximativ 1.400 de vibratii pe minut. Cele mai productive tipuri de slefuitoare sunt tipurile de traversa cu curea larga si slefuitorii cu tambur.

Masinile electrice de slefuit cu disc este un tip neobisnuit de slefuitor, deoarece este mai bine cunoscut ca atasament pentru exercitii de alimentare, desi exista o versiune montata pe masa. Aceste slefuitoare sunt de fapt discuri rotunde care se invart o data adaugate pe capatul oricarui burghiu.

Masini de slefuit cu disc folosesc o roata, oferindu-le mai multa suprafata. Pe aceste slefuitoare se pot aplica diferite dimensiuni de granulatie.
Datorita vitezei de rotatie a discului, versiunea de mana este perfecta pentru a oferi un finisaj neted in zonele mari. Versiunea stationara functioneaza suficient de bine incat poate fi folosita pe metale si materiale plastice, precum si pe lemn si are adesea o suprafata reglabila pentru a va seta piesa de lucru in unghi.

Slefuitoarele electrice fac mult mai usoara munca de slefuire a suprafetelor mari decat utilizarea slefuitoarelor manuale. Sunt disponibile diferite tipuri de slefuitoare electrice si fiecare se potriveste cu anumite locuri de munca.
Un lucru de retinut cand folositi orice tip de slefuitor electric este sa il mentineti in miscare, lasand slefuitorul intr-un singur loc pentru rezultate cat mai bune. Slefuitoarele electrice sunt realizate din materiale durabile si rezistente. In general, slefuitoarele electrice sunt instrumente usor de utilizat si foarte fiabile in timp. 

Slefuitoarele electrice sunt produse ideale pentru a netezi orice suprafata intr-un timp foarte scurt.


 

Masina de Slefuit Orbitala, Alternativa, cu Vibratii

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!