Fierastrau Lemn

Fierastrau Taiere Lemn

 

Casetele de taiere manuale vin in mai multe niveluri de rafinament. In principiu, o cutie de mitrare manuala poate fi o cutie simpla din lemn sau plastic, in care exista putine fante de taiere prestabilite setate in unghiuri comune de taiere - cum ar fi 45 de grade, 22 1/2 grade si 60 de grade. 

Este important sa folositi corect cutia de taiere, in caz contrar, puteti pierde mult timp si lemn, in timp ce va luptati pentru a obtine o imbinare precisa.
O cutie de taiere va ajuta sa faceti taieturi drepte, in unghi corect. Cautati un fierastrau cu tenon sau fierastrau cu dantura intarita, reducand mult efortul de taiere.

Multi oameni va vor spune ca puteti taia lemnul asezandu-l pe podea si tinandu-l acolo cu piciorul. Cel mai bun mod de a realiza acest lucru este sa va plasati munca pe o banca sau o masa solida.

Daca utilizati o caseta de mitrare, trebuie sa fi atent sa fixezi bucata de lemn pe care vrei sa o tai bine deoarece poate sa sara din pozitia initiala in momentul taierii.

Bucatile lungi de lemn sunt greu de controlat. Daca bucata de lemn are mai mult de 36 de cm, reduceti-o la aproximativ 36 cm sau mai putin. Puneti lemnul in cutia de taiere si incepeti sa taiati bucata de lemn.

Inceputul unei taieturi poate fi dificil, deoarece fierastraul tinde sa sara. Trage fierastraul de cateva ori prin lemn pentru a crea o canelura superficiala in lemn. Acum, cand impingeti fierastraul, acesta ar trebui sa taie mai usor. Daca mai aveti probleme, trageti fierastraul spre dumneavoastra de cateva ori. Tineti mana libera la cel putin 4 cm distanta de lama fierastraului.

Nu apasati prea tare cand taiati lemnul. Fierastraul ar trebui sa lucreze pentru tine.
Aceste seturi de fierastraie cu cuti de taiere au o multime de avantaje. Iata cateva dintre ele:

•    Cost scazut. Un set de acest gen costa destul de putin. Pentru bricolatorii casual care taie diferite bucati de lemn doar ocazional, aceasta poate fi o optiune mai buna decat un fierastrau electric care este considerabil mult mai scump.
•    Taieri mai fine. Majoritatea bricolajelor echipeaza fierastraiele cu prindere electrica cu lame de uz general, potrivite pentru taierea tuturor tipurilor de cherestea, inclusiv a cherestelei mai dure. Aceste lame taie rapid, dar nu sunt foarte precise. Pe de alta parte, un set cu fierastrau si cutie de taiere are lama cu dinti fini care sunt excelenti pentru taierea mulajelor fine, fara rugozitate.
•    O precizie mai mare. Un fierastrau fara o cutie de taiere nu este foarte precis. Cutiile de taiere ajuta la taierea lemnului cu o precizie sporita, ceea ce le face deosebit de bune pentru lucrarile mestesugare fine, precum crearea de rame.
•    Simplitate. Daca doriti sa faceti doar cateva taieturi de baza un set de acest gen este foarte util pentru dumneavoastra.

 

Fierastrau Tamplarie

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!