Despicatoare de Lemn

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Despicătoare Lemne


Strungurile pentru lemn sunt utilaje specializate utilizate în prelucrarea lemnului, care permit rotirea piesei de prelucrat în jurul axei sale pentru a efectua diverse operații cum ar fi șlefuirea, tăierea, găurirea, strunjirea, fațetarea, deformarea utilizând scule de tăiere aplicate pe piesa de prelucrat și creând astfel un obiect simetric față de axa de rotație. Există mai multe tipuri de strunguri de lemn, inclusiv strunguri pentru lemn și strunguri de lemn cu copiator.

Atunci când alegem un strung, trebuie să luăm în considerare modul în care va fi utilizat: ocazional, zilnic, într-un mod profesional sau intensiv. Există o varietate de modele pe piață, iar diferențele între echipamentele create de diferiți producători constau în structură, echipamentul de bază, modul de ajustare a accesoriilor secundare și prețul utilajului.

În procesul de selecție a unui strung pentru prelucrarea lemnului, este important să luăm în considerare distanța dintre vârfurile acestuia, care indică lungimea maximă pe care o poate avea bucata de lemn care va fi prelucrată. De asemenea, trebuie evaluat indicele circumferinței maxime.

Având în vedere aceste două variabile, operatorul poate exclude tipurile de mașini care nu îndeplinesc cerințele sale. Strungurile de lemn sunt utilizate într-o varietate de domenii, iar în acest scop, producătorii echipază sau oferă posibilitatea de montare ulterioară a dispozitivelor de copiere, folosite pentru a reproduce o bucată denumită matrice și pentru a crea o bucată similară cu cea originală.

Este foarte important ca strungul să fie dotat cu un dispozitiv de copiere sau să existe posibilitatea de ajustare ulterioară a unui astfel de sistem, pentru a permite duplicarea diferitelor piese prin procedeul de copiere, având ca scop optimizarea timpului în procesul de multiplicare.

Rotatia arborelui, consta in modul de selectare a vitezei dar si in valorile minime si maxime premise fiind unul din elementele importante atunci cand alegem strungul pentru prelucrarea lemnului.
Această setare este esențială, deoarece nu fiecare tip de lemn se comportă în același mod la o anumită viteză, la fel cum diferitele tipuri de lemn au nevoi distincte în procesul de strunjire.

Accesoriile de fixare sunt deosebit de importante în procesul de centraj al piesei utilizate în prelucrare, fiind esențiale în procesul de strunjire pentru realizarea pieselor din lemn. Un strung adecvat joacă un rol crucial în procesul de prelucrare a lemnului, de aceea trebuie să ținem cont de recomandările prezentate. La dispoziția dumneavoastră se află gama noastră profesională de strunguri pentru lemn, care oferă cel mai bun raport calitate-preț.

Strungurile pentru lemn reprezintă o investiție valoroasă pentru atelierele de prelucrare a lemnului și pentru pasionații de lucrul manual. Acestea aduc beneficii semnificative în procesul de creație a unor piese unice și de înaltă calitate. Utilizarea unui strung lemn profesional oferă o precizie remarcabilă în prelucrarea materialelor, permițând obținerea de forme și finisaje precise și uniforme.

Datorită funcționalității și versatilității lor, strungurile pentru lemn sunt folosite într-o varietate de proiecte și aplicații. Puteți realiza o gamă largă de produse, precum vase, boluri, statuete, mobilier și multe altele. Cu ajutorul daltelor pentru strung lemn, puteți crea detalii intricate și finisaje decorative deosebite.

Un aspect important în utilizarea strungului de lemn este cunoașterea tehnicilor corecte și aplicarea măsurilor de siguranță adecvate. Înainte de a utiliza strungul, este esențial să vă familiarizați cu regulile de operare și să învățați tehnicile de bază. Asigurați-vă că utilizați întotdeauna echipamentul de protecție necesar, precum ochelari de protecție și mănuși.

În concluzie, strungurile pentru lemn reprezintă instrumente indispensabile pentru transformarea lemnului în opere de artă. Prin utilizarea unui strung de lemn potrivit și a daltelor adecvate, veți putea crea piese unice și complexe, evidențiind frumusețea naturală a lemnului. Alegeți un strung lemn profesional și vă veți bucura de rezultate remarcabile în procesul de prelucrare a lemnului. Nu ezitați să explorați gama noastră de strunguri pentru lemn și să vă începeți călătoria în lumea fascinantă a prelucrării lemnului.

Spargator de lemne

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!