Accesorii de Masini Pentru Prelucrarea Lemnului

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre

Accesorii de mașini pentru prelucrarea lemnului

In cadrul categoriei accesorii si consumabile pentru abricht sunt incluse cutitele abricht, lichide de lubrifiere, dispozitive de mortezat etc. Rolele si arcurile pentru tensionarea si stabilizarea dispozitivelor de avans sunt incluse in accesoriile si consumabilele pentru dispozitivele de avans.

In ceea ce privesc accesoriile si consumabilele pentru ferastraie amintim: panze de circular, panze incizoare, panze panglica, carucioare de transport, extensii pentru calea de rulare a acestora, toate acestea asociate in functie de tipul de ferastrau utilizat. In categoria accesorii si consumabile pentru freza sunt incluse: capatani de freza, axuri si cutite pentru capatanele de freza s.a. In cadrul accesoriilor si a consumabilelor masinilor de mortezat avem burghie, dalti, mitre, mandrine, bucse pentru fixare etc.

Accesoriile si consumabilele pentru strunguri cuprind: cutite pentru strunguri, universaluri, dalti pentru lemn, flanse, sisteme de aspirare a prafului rezultat in urma procesului de strunjire a lemnului s.a. Accesoriile pentru masini de aplicat cant includ: adezivi de fixare cant, sisteme de curatare, freze de curatare, discuri de debitare, perii de polisare etc.

Accesoriile universale cuprind orice tip de accesoriu care poate fi folosit in atelierele de prelucrare a lemnului, sistem liniar de marcare, spray, vaselina. Este importanta utilizarea unor masini-unelte profesionale de calitate, cat si accesorii de o calitate superioara. Se recomanda utilizarea echipamentelor performante si a accesoriilor pentru prelucrarea lemnului de calitate, pentru a obtine un randament ridicat.

Prelucrare Lemn

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!