Incuietoare

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Incuietoare Usi & Porti


Inchuietoarea de blocare este unitatea care tine usa inchisa. O cutie de blocare consta in mai multe parti, dar doua dintre ele afecteaza mai ales clasificarea unitatii de blocare ca o incuietoare aprobata. 

Dispozitivul de sustinere este boltul mort oblic. Acest surub mort se retrage atunci cand apasati manerul si arcurile inapoi cand eliberati manerul. Surubul mort are sarcina de a tine usa inchisa atunci cand este deblocat.

Cand cumparati o usa noua, aceasta este de obicei adaptata si nu are nevoie de ajustare. Unele incuietori sunt echipate doar cu un surub mort, numit blocare, dar acestea nu sunt autorizate prin efractie din punct de vedere al asigurarilor. Acest tip de incuietori au fost obisnuite in trecut, dar astazi nu este prevazuta o usa noua cu aceste incuietori ca standard. 

Multe blocari au o combinatie de blocari cu carlig de exemplu, impreuna cu surubul mort. Blocarea moarta este partea din combinatia de blocare care controleaza siguranta. La incuietori mai vechi exista un surub drept care este obisnuit, care poate fi de asemenea standard in usi mai simple. 

In ziua de azi este un lucru comun ca usile sa fie echipate cu un surub de tip carlig care ofera o protectie imbunatatita in comparatie cu un surb de tip drept. Partea de sus a unui surub de carlig este ca conecteaza usa si cadrul, ceea ce ingreuneaza un furt. 

O incuietoare in mai multe puncte creste in mod semnificativ protectia antiefractie si este unul dintre cele mai bune lucruri cu care va puteti echipa usa din fata. O blocare cu mai multe puncte are doua puncte suplimentare de blocare cu suruburi, in plus fata de blocarea principala. Va fi mai sigur, fara a fi complicat de utilizat.

Ridicand manerul toate extrasele de puncte de blocare, care se blocheaza cand rotiti cheia si blocati usa. Nu puteti intoarce cheia pana cand toate suruburile sunt complet extrase. Cand este blocata, aceasta solutie ajuta la crearea unui mediu sigur de locuinta si de blocare. 

Aceste inchuietoare de blocare  are urmatoarele avantaje, unele dintre avantajele acestei inchuietoare este faptul ca iti poti tine in siguranta orice obiect.  
 

Incuietori Usa & Poarta

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!