Veste Reflectorizante

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre

Veste Reflectorizante

 

O vesta reflectorizanta este o componenta critica a echipamentelor de siguranta proiectate si reglementate pentru a spori vizibilitatea lucratorilor. Desi tindem sa ne concentram asupra sigurantei rutiere si a traficului, lucratorii din diverse industrii pot beneficia de vizibilitate crescuta.

Conducatorii instalatiilor si depozitelor in care se opereaza echipamente grele gasesc aceste veste foarte utile deoarece impiedica accidentarea muncitorilor. 
O vesta de siguranta este un articol al echipamentelor de protectie personala concepute pentru a fi vizibili. De obicei este purtata de catre biciclisti, motociclisti, politia rutiera si muncitorii angajati in constructii, lucrari rutiere, lucrari pe calea ferata si cei care lucreaza in porturi, aeroporturi, curti, pompieri, servicii de urgenta si locuri de munca de utilitate unde vremea rea sau vizibilitatea scazuta poate fi o problema. Un purtator de vesta de siguranta este usor de reperat, ceea ce poate ajuta alte parti sa evite coliziunile cu individul.

Pe langa diferitele clasificari, vestele de siguranta sunt de asemenea intr-o varietate de stiluri. Aceste stiluri includ veste reglabile, jachete de siguranta, veste despartitoare si vesta economica.
Un stil poate functiona mai bine in anumite conditii. Asigurati-va ca veti obtine cea mai potrivita veste care sa indeplineasca cerintele dumneavoastra particulare si ca cea pe care o alegeti respecta reglementarile de siguranta ale companiei dumneavoastra.

Exista multe ocupatii in care se utilizeaza aceste veste pentru a fi reperati si a se evita posibile accidente. Cu noi reguli si reglementari, aproape fiecare lucrator din oras trebuie sa poarte o vesta.
Acest lucru se datoreaza faptului ca prea multi lucratori au fost raniti la locul de munca. Soferii nepasatori pur si simplu nu te vad la timp. O vesta foarte stralucitoare poate preveni acest lucru.

Angajatii tai obtin mai multe avantaje atunci cand au acces la vestele reflectorizante corespunzatoare pentru functiile lor de serviciu. Unele dintre cele mai comune beneficii obtinute includ:

•    Va ajuta sa va asigurati ca angajatii dumneavoastra raman vizibili in permanenta. Este mai usor sa vezi angajatii, mai ales cand imbracamintea lor obisnuita s-ar putea amesteca cu usurinta pe fundal. De exemplu, un muncitor in santierul naval se remarca printre numeroasele containere de transport colorate.
•    Mai usor pentru soferi sa vada muncitori. In constructiile de pe marginea drumului sau in alte zone in care este prezent traficul infernal, purtarea de veste reflectorizante adecvate ajuta soferii sa observe muncitorii mai bine si sa evite diferite accidente.
•    Creeaza un mediu de lucru mai sigur. Angajatii dumneavoastra se vor simti mai in siguranta atunci cand vor avea acces la aceste veste reflectorizante. Siguranta sporita se poate traduce intr-o productivitate crescuta si un moral mai bun al angajatilor.
•    Probabilitatea de accidente este redusa. De foarte multe ori, multi muncitori au avut parte de diferite accidente deoarece nu au fost vizibili, de aceea cu ajutorul vestei reflectorizante muncitorii vor fi mult mai vizibili. 

 

Vesta Reflectorizanta

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!