Aeroterme Industriale

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Aeroterme industriale


Incalzitoarele de aer pe baza de motorina sunt incalzitoare care sunt utilizate cel mai frecvent pentru incalzirea incaperilor inchise, salile de productie si sunt de asemenea folosite pe santiere intr-o versiune portabila.

Incalzitoarele pot fi furnizate cu motorina sau ulei de incalzire. Se disting prin rezistenta lor la temperaturi scazute si durabilitate ridicata. 

Puteti gasi incalzitoare de aer cu sau fara descarcare de gaze arse. Primele sunt echipate suplimentar cu un schimbator de caldura care permite obtinerea unei calduri mult mai curate. Aceste incalzitoare sunt utilizate in locurile in care oamenii stau, iar ventilatia este insuficienta. 

Dispozitivele de incalzire fara functia de descarcare a gazelor de ardere sunt cel mai adesea utilizate in cladiri pentru a accelera, de exemplu, procesul de lipire a betonului. Cu toate acestea, trebuie mentionat ca acest lucru se aplica numai dispozitivelor de incalzire portabile. Lipsa unui schimbator de caldura inseamna ca aceste dispozitive produc gaze arse care sunt daunatoare pentru sanatate si mediu. De asemenea, nu detin un reglaj al puterii.

In locul unui incalzitor de aer pe baza de motorina, puteti alege incalzitoare de aer cu gaz; acestea asigura o utilizare eficienta din punct de vedere al costurilor. Cu toate acestea, aceste incalzitoare nu pot fi utilizate decat in incaperi bine ventilate, deoarece unul dintre rezultatele combustiei gazelor este eliberarea de vaporii de apa si, bineinteles, trebuie sa avem in vedere dioxidul de carbon. 

Exista, de asemenea, riscul unei scurgeri a conductei care leaga incalzitorul cu rezervorul de gaz, deci trebuie sa se asigure ca pe conducta este instalata o protectie impotriva scurgerilor de gaz. 


Aeroterma gaz & Aeroterma motorina

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!