Mistrii & Spaclu

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre
Mistrii & Spaclu - Spaclu Mannesmann 611-050, 50 mm
-41%
Mistrii & Spaclu - Suport smirghel Mannesmann 408, 125x70 mm
-41%
12,71 Lei 7,50 Lei
TVA inclus
Mistrii & Spaclu - Spaclu Mannesmann 611-060, 60 mm
-41%
4,47 Lei 2,64 Lei
TVA inclus
Mistrii & Spaclu - Spaclu zimtat Toolland HE926250, 250 mm, 6x6 mm
-45%

Mistrie & Spaclu

 

O mistrie este o unealta mica de mana folosita pentru saparea, aplicarea, netezirea sau miscarea unor cantitati mici de material vascos sau de particule. Printre soiurile obisnuite se numara mistria de zidarie, mistria de gradina si mistria plutitoare. 

O mistrie electrica este un dispozitiv cu benzina mult mai mare sau alimentat electric, cu palete rotative utilizate pentru finisarea podelelor din beton.
Numeroase forme de mistrie sunt utilizate in zidarie, beton si constructii de gips-carton, precum si in aplicarea adezivilor, cum ar fi cei folositi in gresie si in pardoseala pardoselilor sintetice. Mistriele sunt construite in mod traditional din otel carbon forjat, dar unele versiuni mai noi sunt fabricate din otel inoxidabil turnat, care are o uzura mai lunga si nu rugineste.

 Asezarea unui maner lung pe mistrie permite muncitorilor sa intinda betonul fara a iesi in afara. Acestea vin in mai multe forme si dimensiuni in functie de sarcina. Urmatoarea este o lista cu mistrii mai comuni de zidarie:

•    Mistrie de caramida: sau mistria de zidarie este o mistrie cu varf pentru distribuirea mortarului pe caramizi sau blocuri de beton, cu o tehnica numita „unt”. Forma lamei permite un control foarte precis al amplasarii mortarului.
•    Mistrie de galeata: un instrument cu lama larga pentru scoaterea mortarului dintr-o galeata; este, de asemenea, bun pentru caramizi de si pentru netezirea mortarului.
•    Mistrie de finisare pentru beton: este folosita pentru netezirea unei suprafete dupa ce betonul a inceput sa se stabileasca;
•    Mistrii de colt: folositi pentru modelarea betonului in jurul colturilor interioare sau exterioare; manerul este situat in centrul unei curburi de 90 de grade in lama pentru echilibru si capacitatea de a aplica o presiune uniforma pe ambele parti ale unui colt.
•    Mistrie de masurare: o mistrie rotunda cu varful folosit pentru amestecarea mortarului si aplicarea unor cantitati mici in zonele limitate; de asemenea, este utilizat pentru a inlocui mortarul prabusit si pentru plasarea betonului.
•    Mistrie de marja: o mistrie cu varful plat, folosit pentru a lucra mortarul in spatii stranse si in colturi unde nu se va potrivi o mistrie cu varfuri mai mari.
•    Mistrie indicatoare: o versiune mai mica a mistriei din caramida. Utila pentru umplerea cavitatilor mici si repararea unor zone de mortar care se sfarama.
•    Mistrie pentru piscina sau mistrie rotunda: o varianta a mistriei de finisare a betonului; lama rotunjita il impiedica sa sape in betonul umed.
•    Mistrie de pas: similara cu mistria de colt, este folosita pentru modelarea unghiurilor interioare pe trepte de beton; centrul cotului de 90 de grade din lama permite margini rotunjite.

 

Mistrie Profesionala & Spaclu Curatat Peretii

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!