Surubelnite Pneumatice

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Surubelnite Pneumatice


Fiecare instrument electric ofera avantaje diferite. Doua tipuri comune de scule electrice sunt unelte pneumatice, care sunt alimentate cu aer comprimat si unelte electrice, care folosesc un dop sau o baterie. Fiecare tip de instrument electric vine cu avantaje si dezavantaje. Alegerea instrumentului care este cel mai potrivit pentru dumneavoastra ar trebui sa depinda de nevoile dumneavoastra specifice.

Desigur, cel mai important lucru de luat in considerare atunci cand alegem intre diferite unelte electrice este sa stim exact pentru ce trebuie utilizate. Daca trebuie sa taiati otel sau sa strangeti un surub, veti avea nevoie de o anumita cantitate de cuplu. Alegerea unui instrument pentru comoditatea sau costul sau nu va face nimic bun daca nu este suficient de puternic pentru a termina munca.

Uneltele pneumatice sunt puternice. Cantitatea de perforare pe care o ofera poate fi reglata in sus sau in jos, permitand compresorului de aer sa furnizeze mai multa sau mai putina putere. Acest lucru a facut instrumentul popular la alegere in locuri precum magazine de masini si magazine auto.
Surubelnitele industriale si masinile de insurubat sunt instrumente de ingrijire automata sunt disponibile pentru o intoarcere suruburi oferite in acelasi timp pentru a controla stransul cuplului de surub.

Dispozitivele pneumatice folosesc aer comprimat si sunt potrivite pentru aplicatii cu cuplu redus, cum ar fi prelucrarea lemnului sau repararea tablelor.
Construite pentru medii de productie ridicate, instrumentele de surubelnita cu aer ofera durabilitate, putere si viteza pentru aplicatii de asamblare si fabricatie la un pret accesibil. Concepute pentru o functionare sigura si pentru a creste confortul operatorilor, surubelnitele cu aer fac ca toata munca sa fie mult mai usoara si mai rapida.

Surubelnita robusta creste productivitatea si imbunatateste calitatea produsului prin controlul cuplului de precizie si sporeste confortul utilizatorului. Dispunand de un design unic al ambreiajului, uneltele de aer ale ansamblului ofera o precizie fiabila cu controlul cuplului repetabil. Mecanismul de ambreiaj inchide alimentarea cu aer atunci cand se realizeaza setarea cuplului presetat, impiedicand aparitia conditiilor de cuplu.

Surubelnitele pneumatice dispun de un motor de inalta performanta fara ulei. Construite cu lame puternice de teflon, surubelnitele de aer nu necesita ulei pentru a unge motorul. Construite cu un nou aliaj de aluminiu pentru a asigura durabilitate si intretinere redusa, uneltele nu vor fi afectate de fisurare, decolorare sau ciobire.

Pentru a utiliza in siguranta aceste unelte o sa va prezint cativa pasi esentiali de urmat. Mai intai, selectati bitul dintre cele evaluate pentru utilizarea instrumentului specific. Bitii care vin cu instrumentul sunt potriviti pentru utilizare, la fel cum sunt indicati in manualul de instructiuni. 
Asigurati-va ca bitul dumneavoastra are dimensiunea si configuratia corespunzatoare pentru dispozitivul de fixare. Daca nu sunteti sigur daca aveti bitul corect, consultati instructiunile de lucru sau supervizorul. Pentru a introduce un bit nou, retrageti gulerul de biti, indepartati bitul vechi, asezati noul bit inauntru si contractati-l.


 

Surubelnita Pneumatica

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!