Suporti Polizor Unghiular

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Suport Disc din Pastic Pentru Polizor Unghiular
 

Polizorul unghiular este folosit pentru a termina procesul de slefuire in constructia de mobilier, materiale si alte materii prime. Este format din otel din sticla si este folosit pentru taiere si slefuire.

Un polizor unghiular este proiectat, avand grija ca acesta sa poata fi manevrat cu usurinta. Manerul polizorului ar trebui sa fie mai confortabil, astfel incat sa fie mult mai usor de manevrat. Planul de aerisire maximizat este utilizat in fuzelajul practic al polizorului, astfel incat fluxul de aer este condus direct catre acostare si reduce caldura motorului in timp ce polizorul este folosit mult timp. Ventilarea corespunzatoare va mentine temperatura polizorului unghiular scazuta.

Avantajul polizorului unghiular este ca este un instrument polivalent. Asta se refera la faptul ca acesta poate fi folosit pentru tamplarie, instalatii sanitare, vopsire si podele. Cand utilizati polizorul unghiular, puteti sa il reglati in functie de unghiul dorit, fiind usor sa-l rotiti.

Un polizor poate fi folosit pentru a efectua atat de multe lucrari si, de asemenea, va poate ajuta sa castigati timp, scurtand timpul de lucru.
Polizorul unghiular este adesea utilizat in materialele de constructie, mobilier si alte materii prime pentru a finaliza procesul de polizare. Polizorul unghiular este o unealta electrica comuna, din otel din sticla, utilizata pentru taiere si slefuire.

Designul manerului polizorului unghiular este foarte ergonomic, utilizatorul care va tine in mana polizorul unghiular va avea o prindere mult mai confortabila si nu va scapa polizorul cu usurinta. Fuzelajul practic al polizorului unghiular a utilizat designul de ventilatie maximizat. Tratarea speciala a intrarii de aer face ca aerul sa se duca direct catre motor, reducand mult munca termica a motorului, pentru a se asigura ca polizorul unghiular ramane la un nivel de temperatura scazut pentru o lunga perioada de timp.

Un polizor unghiular de inalta calitate va fi, de asemenea, proiectat pentru a putea roti capul polizorului. Atunci cand folositi un polizor unghiular, acesta poate fi reglat corespunzator in functie de unghiul dorit.

Folosim un polizor unghiular pentru orice tine de lucrari metalice. Putem taia obiecte metalice sau le putem, de asemenea, slefui, putem ascuti marginile lamelor metalice si chiar taia beton si piatra. Putem indeparta vopseaua si rugina din metal si alte suprafete cu usurinta cu ajutorul polizorului unghiular. Chiar si aluminiu corodat poate fi facut sa arata la fel de stalucitor ca si inainte, folosind un disc de slefuire pe polizorul unghiular. Puteti ascuti marginile de beton folosind polizorul unghiular.

Oamenii il folosesc in tamplarie pentru a face gauri in lemn. Cu toate acestea, pentru a efectua lucrari grele de taiere in lemn, este mai bine sa folositi un ferastrau oscilant.
Pentru cei care nu sunt familiarizati cu polizoarele unghiulare, acestea sunt instrumente electrice de mana, concepute pentru a face fata diferitelor tipuri de locuri de munca. Puteti folosi un polizor unghiular pentru a taia metal, piatra sau lemn, slefuirea si lustruirea printre numarandu-se si ele printre aceste utilizari.

 

Accesorii Pentru Polizoare Unghiulare

 
 
 


 

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!