Slefuitor Pneumatic cu Vibratii

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Slefuitor Pneumatic cu Vibratii

 

Pentru fiecare lucrare de indepartare a materialelor, cum ar fi finisarea unei placi de otel, debavurarea unei turnari sau netezirea unei cusaturi de sudura, exista o nevoie specifica abraziva. Pe baza aplicatiei, puteti folosi boruri de carbura, roti lipite si placute acoperite, perii de sarma, placute de lustruit sau multe altele.

Pe deasupra incarcaturii aplicate de operator pe unealta (forta de alimentare), unul dintre factorii cheie care au un impact semnificativ asupra timpului necesar finalizarii lucrarii de macinare, este capacitatea instrumentului de a rula abrazivul ales la viteza corecta.

In comparatie cu omologii sai electrici, instrumentele pneumatice prezinta cateva avantaje care le fac instrumentele ideale pentru a fi utilizate in mediul industrial. Sunt mai mici, mai putin costisitoare, mai usoare decat uneltele traditionale alimentate electric. Vom discuta in detaliu principalele avantaje ale utilizarii uneltelor cu aer comprimat mai jos.

Avantajul esential asociat instrumentelor electrice cu aer este usurinta cu care se utilizeaza. Un comutator simplu de pornit / oprit alimenteaza instrumentul si va permite sa experimentati puterea unui aparat profesional. Atasat la o sursa dedicata de energie, cum ar fi un compresor de aer, instrumentul ofera kilograme mai mari pe centimetru patrat (psi) decat pot fi generate manual. Acest lucru face ca majoritatea lucrarilor sa fie mai usor de completat in mai putin timp.

Un pistol cu cuie cu putere de aer poate conduce cu mult mai multe cuie un spatiu de timp scurt decat se poate face cu un instrument de mana. Acest lucru este util in lucrarile mari, cum ar fi instalarea unui acoperis in care viteza si puterea conduc la o eficienta mai mare.

Deoarece fiecare unealta de aer nu are un motor propriu (deoarece alimentarea se face cu puterea de la compresorul de aer), sculele de aer sunt semnificativ mai usoare in greutate decat uneltele electrice. Acest lucru este deosebit de avantajos pentru cei care folosesc instrumente pentru o perioada lunga de timp. Masini de slefuit pneumatice, polizoare, pistoale pulverizatoare si sabloane sunt doar cateva dintre instrumentele care sunt rulate continuu intr-o varietate de medii.

Slefuitorul pneumatic orbital este o unealta foarte uimitoare, necesara pentru slefuirea umeda si uscata a diferitelor suprafete ce necesita o asemenea operatiune. Presiunea de lucru a slefuitoarelor pneumatice orbitale difera, dar in general este de 6 sau chiar 7 bari. Au o turatie de pana la 10000 de min. Baza de slefuire este de regula, de 150 mm. In general, cosumul de aer este de 250l/min. Aceste slefuitoare sunt foarte utile pentru cei care au nevoie de un aparat de finisare, la un pret accesibil si care sa castige timp. 


 

Slefuitoare & Masini de Slefuit Pneumatice cu Vibratii

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!