Pompa Ulei

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Pompa Ulei

 

Pompa electrica pentru ulei este ideala pentru a transfera uleiul din cutia de viteze sau din diferentiale si motor. De obicei o pompa de acest gen are o capacitate maxima de aspiratie a uleiului de motor intre 3L si 5L pe minut.

Acest lucru se face la o temperatura de 40°C. O pompa electrica pentru ulei este o unealta ideala pentru un atelier auto pentru a schimba uleiul rapid si curat. In general, pompa electrica pentru ulei se conecteaza la bateria auto de 12 V pentru a putea incepe procesul de extrage al uleiului. Pompa electrica pentru ulei se leaga la bateria auto prin clipsuri de tip crocodil. 
Acest tip de pompe sunt ideale si pentru uz personal.

Aceasta unealta este ideala si pentru aerisirea circuitului de combustibil de la motoarele diesel. Aspiratia uleiului se face 100% prin tubul de ghidare a jojei de ulei de-a lungul ei cu diametrul de 6 mm. De obicei, extractia de ulei pe la joja se face cu motorul cald. 

Pompele manuale cu piston sunt si ele o solutie ideala pentru transferul fluidelor din butoi prin procedeul de amorsare. In general, pompele manuale cu piston sunt folosite pentru a extrage motorina, uleiuri, agenti de curatare, antigel si alte fluide anticorozive. Aceste pompe trebuie utilizate cu grija, astfel incat substantele extrase sa nu intre in contact cu pielea. 

Pompele pentru butoi sunt instrumente actionate manual prin amorsare care sunt potrivite si pentru industria alimentara, cum ar fi lapte, apa si multe altele. 
Pompa electrica de transfer combustibil, apa si alte lichide ajuta la realizarea acestui procedeu intr-un timp foarte scurt. Ideal pentru autoturisme, tractoare, barci si ori de cate ori aveti nevoie pentru a pompa rapid lichidul dintr-un recipient in altul. Este foarte utila, datorita dimensiunilor sale compacte si usor de transportat. Foarte usor de utilizat, pur si simplu introduceti un capat al pompei in lichid si furtunul de evacuare in recipient si apasati pe butonul de activare a pompei. In general, in partea de jos a tubului este un rotor care atrage lichidul din furtunul flexibil.

Pompele pentru transferul de combustibil diesel cu acumulator sunt instrumente ideale pentru a transfera motorina dintr-un loc in altul. Aceste tipuri de pompe se pot utiliza in orice loc. Sunt foarte rezistente si fiabile in timp chiar daca sunt utilizate in conditii grele de munca. De obicei, aceste pompe sunt dotate cu un motor puternic pentru a face transferul de combustil cat mai rapid. 

Unele pompe de transfer de combustibil sunt dotate si cu contor pentru a vizualiza cantitatea de combustibil transferat. 


 

Pompa de Ulei

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!