Pompa cu Manometru

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Pompa cu Manometru

 

Aceste pompe sunt utilizate in scopuri de umflare, aerisire acvarii, iazuri si aspiratoare. Ele functioneaza intr-un mediu relativ scazut la presiune. Fluxul de aer este o operatie continua in pompa de aer. Pompa electrica de aer este o pompa cu curgere libera, cu contrapresiune minima sau chiar fara.
Pompele electrice de aer functioneaza in acelasi mod ca si celelalte pompe, dar sunt alimentate numai de sursa electrica. Acestea pot functiona cu paletele rotorului, cu paletele sau cu designul pompei cu membrana. Puterea electrica este utilizata pentru a crea o aspiratie de vid in interiorul pompei, astfel incat aerul din atmosfera sa fie aspirat.

Aerul este comprimat si impins in camera necesara, cum ar fi baloane, anvelope, aeratoare etc. Puterea electrica poate fi data de sursa de alimentare electrica directa sau de curent continuu cu baterii.
Aceste pompe sunt de obicei echipate cu manometre si comutatoare automate de pornire / oprire. Manometrul ne ajuta sa determinam presiunea din camera si da semnalul de feedback controlerului. Odata atinsa conditia de presiune necesara, semnalul de feedback opreste pompa de aer printr-un controler.

Detinerea unei pompe de transfer de lichid poate fi foarte utila in multe situatii. Este un instrument foarte util care necesita putin efort fizic din partea celui ce o utilizeaza atunci cand vine vorba de transferul de combustibil, ulei sau orice tip de lichide de la o sursa la alta. Aceste tipuri de pompe pot fi foarte utile, dar numai daca ati ales pompa de transfer potrivita.

De fapt, exista o multime de pompe de transfer de lichid din care puteti alege, dar acest lucru nu inseamna ca veti cauta si veti alege doar un produs intamplator. Ar trebui sa va opriti si sa luati in considerare analizarea caracteristicilor produsului pentru a evita luarea unei decizii neglijent.
Pompele pentru biciclete sunt, poate, cele mai cunoscute exemple de pompe reciproce. Au un piston care se misca inainte si inapoi in interiorul unui cilindru, atragand alternativ aer din exterior (cand scoti manerul) si impingandu-l in anvelopa de cauciuc (cand impingi manerul inapoi). Una sau mai multe supape se asigura ca aerul pe care l-ai atras in pompa sa nu se intoarca din nou asa cum a venit. 

De remarcat, de altfel, ca pompele pentru biciclete sunt de fapt compresoare de aer, deoarece forteaza aerul din atmosfera in spatiul inchis al anvelopei de cauciuc, reducand volumul si crescand presiunea.

Pompele duplex au doi cilindri in loc de trei pentru triplex, dar difera, de asemenea, intr-un alt mod important care afecteaza calculele pompei. Intr-o pompa duplex, capetele fluidului sunt dispuse astfel incat fiecare cilindru sa pompeze in ambele directii. Adica, indiferent de directia miscarii pistonului, lichidul este presurizat simultan pe o parte a pistonului si intrarea / umplerea pe cealalta parte a pistonului. Datorita tijei pistonului in sine, volumul celor doua „jumatati” ale ciclului de pompare a cilindrilor nu este identic, dar variatia este relativ mica
.
 

Pompe cu Manometru

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!