Polizoare Drepte & Biax

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre

Biax & Polizoare Drepte Verticale

 

Un polizor drept (BIAX) este o unealta simpla de mana care poate slefui orice material, cum ar fi lemnul, metalul sau plasticul. Instrumentul functioneaza prin rotirea unui nas de macinare la viteze masurate in RPM sau rotiri pe minut. Unele dintre cele mai puternice polizoare drepte pot atinge viteze de pana la 30.000 RPM. Polizatoarele sub presiune pot fi alimentate electric sau pneumatic. 

Polizoarele cu alimentare pneumatica folosesc aerul comprimat pentru a obtine o rotatie de viteza mare. Mecanismul de slefuire foloseste un abraziv sau o bara pentru a netezi sau a lustrui marginile dure. Polizorul drept (BIAX) poate fi folosit in diverse scopuri. Iata patru dintre cele mai bune utilizari pentru un polizor.

Un produs finit ar trebui sa arate intotdeauna bine atat din interior, cat si din exterior. Cand lucrati cu un proiect din otel inoxidabil, sudarea pieselor va face ca produsul sa para neprofesional. Pentru a netezi proiectul, cum ar fi, de exemplu, o chiuveta, folositi o rasnita de matrita pentru a face treaba sa fie cat mai usoara. 
Aveti mare grija atunci cand lucrati cu acest instrument. De asemenea, ar trebui sa purtati ochelari de protectie si manusi pentru a evita riscul unui eveniment neplacut. Concentrati-va doar pe sudura si nimic altceva. Utilizati polizorul drept pe sudura pana ce suprafata se netezeste perfect. Nu exagerati cu procesul de slefuire. Imediat ce sudura nu se mai observa, lucrarea este finalizata.

Masinariile grele, rezervoarele si chiar masina dumneavoastra pot fi ruginite din cauza trecerii timpului. Rugina se formeaza atunci cand fierul este oxidat. Daca o bucata de foaie sau bara de fier este expusa oxigenului, rugineste. Rugina poate fi indepartata cu usurinta folosind un polizor drept (BIAX). 

Unul dintre cele mai versatile si utile instrumente de care ai nevoie in cutia de scule este polizorul drept (BIAX). Polizoarele drepte sunt instrumente rotative de mare viteza care sunt folosite pentru a modela diverse substraturi. Puteti utiliza un polizor drept (BIAX) pe aproape orice, de la fonta si otel pana la aluminiu, plastic, chiar si lemn, totul in functie de atasamentul pe care il alegeti.
Santierele de constructii, atelierele de reparatii auto, magazinele de prelucrare a metalelor si alte zone care se ocupa de prelucrarea metalelor sau a lucrarilor au nevoie de polizoare drepte. Exista o varietate de sarcini in aceste domenii care necesita o finisare lina. Magazinele de reparatii auto, de exemplu, lucreaza cu diferite piese auto din metal si pot necesita un astfel de polizor. 

Atelierele de prelucrare a metalelor necesita, de asemenea, utilizarea de polizoare sub presiune, in special dupa proiectele de sudare. Polizoarele drepte pot fi utilizate pentru a netezi marginile brute de metal, pentru a curata piese auto ruginite sau pentru a indeparta semne de sudara.

 

Polizor Electric Drept Vertical

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!