Pistol de Sablare

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Pistol de Sablat


In aceste zile, multe organizatii diferite folosesc tehnica sablare pentru curatarea suprafetelor, dar si pentru alte sarcini. In acest proces, aerul comprimat este utilizat pentru a accelera bucati mici de material abraziv printr-o duza puternica de sablare. 

Practic, ofera o modalitate excelenta de curatare a daunelor cauzate de apa, ulei, foc, mucegai si din multe alte motive. In general, aceasta este cea mai buna metoda de curatare, care ajuta la aducerea unei suprafete inapoi la structura initiala. Poate curata eficient o parte a suprafetei si o poate face neteda si curata. 

Partea cea mai buna este ca sablarea este o tehnica rentabila. Intre timp, exista mai multe avantaje ale tehnicii de sablare, care va pot conduce organizatia catre profit. Avantajele oferite de tehnica de sablare sunt, dupa cum urmeaza: necesarul echipamentului este scazut, ofera un proces de curatare rapida, este util pentru foarte multe aplicatii si ajuta la profilarea suprafetelor metalice. 

Practic, o masina de sablare cuprinde trei parti principale. 

· Pistol de sablare: acest pistol trebuie conectat la compresorul de aer al masinii de sablare care asigura un mediu lipsit de praf la locul de munca. 

· Compresor de aer: In procesul de sablare, atunci cand este declansat un declansator al acestui compresor, acesta incepe sa traga aer in sablare. 

· Buncar: in momentul sablarii, aerul trece prin buncar, astfel incat sa nu produca daune mediului. 

Procesul de sablare poate fi finalizat intr-un mod foarte rapid. Astfel, aceasta tehnica de curatare va va ajuta sa economisiti mult timp si bani. Prin urmare, daca utilizati in proces echipamente de sablare de cea mai buna calitate, numai atunci toate particulele de praf pot fi indepartate corect si rapid. 

Prin urmare, este intotdeauna mai bine sa cumparati echipamente de sablare de cea mai buna calitate pentru rezultatele dorite. De fapt, exista multe precautii care trebuie luate inainte de inceperea procedurii, astfel incat sa nu se produca deteriorarea suprafetei. 


Pistol & Dispozitiv Sablat

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!