Pistoale de Lipit

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Pistoale de Lipit cu Baghete


Pistoalele de lipit cu silicon pot fi o alegere excelenta pentru pasionatii sau pentru proiectele din jurul casei. Pistoalele de lipit cu silicon formeaza o legatura puternica si de durata, potrivita lucrarilor care au nevoie de un adeziv de lunga durata. Umiditatea, temperatura si alte conditii de mediu nu interfereaza cu setarea sau durabilitatea lipiturii.

Acest lucru face ca adezivii sa fie adecvati pentru reparatii exterioare sau mestesugurile destinate sa fie expuse in exterior sau expuse la apa. In plus, adezivul topit la cald se instaleaza rapid, astfel incat nu este nevoie sa fixati bucatile sau sa le mentineti la locul lor in timpul unei perioade de reglare. 

Legatura rezultata are duritate comparabila cu adezivul PVA sau UF. Acest lucru este in contrast cu alte optiuni de lipici rapide, care pot sa nu ofere puterea necesara. In cele din urma, adezivii topiti la cald au deseuri minime si sunt compusi extrem de siguri.

Un pistol de lipit este un dispozitiv puternic destinat in principal pentru lipirea pieselor. Piesele ce sunt lipite cu un pistol de lipit cu silicon ofera o lipitura de durata si foarte rezistenta. 

Pistoalele cu lipici sunt grozave pe sticla si daca faceti o greseala, puteti pur si simplu sa indepartati. Aplicati-o pe exteriorul ornamentelor de Craciun din sticla simpla pentru a le oferi un efect 3-D. De obicei, se folosesc adezivi colorati sau sclipici.

Daca nu aveti culorile potrivite, puteti folosi lipici clar si apoi aplicati lac de unghii peste el. Puteti aplica sclipici in timp ce lipiciul este umed sau dupa aceea, utilizand un anumit adeziv lucios.

Un pistol de lipit oferă flexibilitate prin faptul că există o mare varietate de dimensiuni din care să alegeți; pistoalele de lipit mici sunt cele mai bune pentru proiectele de electronice ușoare, în timp ce pistoalele de lipit mai mari sunt mai bune pentru lucrările grele. 

Pistoalele de lipit cu silicon difera in functie de marime, calitati, pret si domeniile de utilizare. Pistoalele de lipit din aceasta subcategorie au puteri diferite, astfel, exista pistoale care au de la 10W pana la 100W. Aceasta subcategorie se adreseaza tuturor persoanelor care au de rezolvat treburi casnice sau pentru diferite improvizatii sau pentru cei care se alfa in domeniul contructiilor. In aceasta subcategorie gasiti si baghetele de lipit necesare pentru a va duce proiectele la bun sfarsit.
 

 

Pistoale de lipit

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!