Discuri Taiere Lemn

Afiseaza: 1-24 din 37 produse

 Filtre

Discuri Taiere Lemn

 

In domeniul tamplariei, cel mai utilizat instrument este fierastraul pentru a taia lemnul care urmeaza a fi prelucrat si transformat in diverse obiecte, de la mobilier, la obiecte decorative si multe altele. Fierastraiele din domeniul tamplariei, utilizeaza un disc de taiere pentru lemn de tip TCT. Fierastraiele circulare sunt dispozitive confectionate din metal pentru a fi rezistente si durabile.

Fierastraul circular este o parte esentiala a fiecarei tamplarii si a mestesugarilor. Fierastraiele circulare permit realizarea unor taieri curate si precise printr-o varietate de materiale. Este la fel de simplu sa va setati lama de fierastrau la adancimea si unghiul corespunzator, sa o aliniati cu materialul dumneavoastra si sa o ghidati usor peste liniile de masurare pre-desenate. 

Inainte de a incepe sa lucrati, este important sa va familiarizati cu caracteristicile de design ale modelului specific pe care il utilizati si sa va asigurati ca purtati manusi si protectie pentru ochi pentru a va pastra in siguranta in timp ce lucrati.

Cand lama fierastraului circular se uzeaza, trebuie sa o inlocuiti sau sa o ascutiti pentru a asigura o putere de taiere sigura si eficienta. Puteti spune ca lama dumneavoastra s-a uzat daca puteti auzi motorul de pe ferastraul de taiat mai tare sau taierea dureaza mai mult decat de obicei. 

Lamele cu varful de carbura de tungsten sunt cele mai frecvente si utilizate la fierastraiele circulare. In orice caz, modul in care scoateti si inlocuiti lama de ferastrau va varia in functie de ferastraul pe care il aveti.

Procedura de inlocuire a lamei nu difera prea mult de la un model la altul, dar este posibil sa aveti nevoie de o cheie hexagonala, in loc de o cheie standard, pentru un fierastrau circular.

Deconectati fierastraul daca are un cablu de alimentare. Daca este alimentat cu baterie, scoateti bateria.
Puneti fierastraul pe o suprafata de lemn si trageti inapoi protectia lamei.

Daca fierastraul are un buton de blocare a arborelui in partea de sus a carcasei, apasati-l in interior. Arborele este axul pe care lama este instalata. Daca nu exista un buton de blocare, apasati lama pe suprafata de lemn.

Montati o cheie in jurul piulitei. Daca aveti un fierastrau alimentat cu baterie, piulita arbor poate avea un slot pentru o cheie hexagonala. Daca da, introduceti unul in slot. 

Rotiti cheia in aceeasi directie in care se invarte lama. Aceasta directie este in sens contrar acelor de ceasornic pentru fierastraiele cu tractiune directa si in sensul acelor de ceasornic pentru cele cu tractiune cu vierme. Tineti butonul arborelui apasat in timp ce desurubati piulita. Daca nu exista niciun buton, continuati sa apasati fierastraul in jos in timp ce il desurubati. 
Aceste discuri de taiere de tip TCT sunt confectionate din materiale foarte rezistente.

 

Disc Taiat Lemn

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!