Lanterne cu Baterii

Afiseaza: 1-17 din 17 produse

 Filtre
Lanterne cu Baterii - Set mini-lanterne Troy 28901, 6 piese
-52% Lichidare de stoc
Lanterne cu Baterii - Lanterna led Troy 28094, 24 LED-uri
-52% Lichidare de stoc
Lanterne cu Baterii - Mini-lanterna led Troy 28097, breloc
-52%
9,34 Lei 4,48 Lei
TVA inclus
Lanterne cu Baterii - Lanterna WLED Troy 28096, 100 lm
-52%
107,09 Lei 51,40 Lei
TVA inclus
Lanterne cu Baterii - Lanterna Tough Duracell DFCS-1, 127 lm
-40%
92,53 Lei 55,52 Lei
TVA inclus
(2)
Lanterne cu Baterii - Lanterna led Mannesmann 30631, 5 LED-uri, 7 lm
-41%

Lanterne cu Baterii


Lanternele cu baterii, de regula, sunt alimentate de baterii cilindrice si au corpuri cilindrice. In rare exceptii, acestea sunt echipate cu unul dintre cele doua tipuri de intrerupatoare. Laterna cu baterii si comutator, a carui actiune se bazeaza pe intoarcerea capului lanternei, face parte, de regula, din gama de produse mai simple si mai ieftine ale unui turist sau gospodar. Avantajul sau evident poate fi considerat simplitatea si, in consecinta, fiabilitatea designului.  

Pur si simplu nu exista nimic care sa se defecteze. O astfel de lanterna alimentata cu baterii, dispune de protectie impotriva deschiderii accidentale.  Este, de asemenea, mai fiabila decat in ​​cazul unui model cu buton, deoarece intotdeauna este mai dificil sa intorci ceva accidental decat sa il apesi din greseala.

Lanterna de buzunar
Un alt tip de lanterna cu baterii, este cea de dimensiunea unui stilou, care este alimentata de doua baterii AA. Poate fi purtat in buzunar ca un stilou, comod si intotdeauna la indemana. In modul maxim, ofera un flux luminos de 100 lm. O astfel de lanterna este usor de folosit, deoarece o persoana normala se poate descurca foarte bine cu o singura mana.

Lanterna cu baterii si buton
Lanterna cu buton poate actiona diferit, oferind o stralucire constanta, cu o iluminare mai puternica. Multi producatori isi echipeaza lanternele cu baterii, cu comutatoare cu buton care se aprind atunci cand sunt actionate si se sting atunci cand se elibereaza butonul.  In lanterne moderne, bateriile pot fi amplasate fie la capatul din spate al carcasei, fie in apropierea capului. In primul caz, locatia comutatorului se forteaza, la prinderea inversa a lanternei in palma. Daca desurubezi carcasa unei astfel de lanterne cu 1-2 rotiri, vei proteja in mod sigur lanterna de la aprinderea accidentala, de exemplu, in timpul transportului in bagaje. 

Lanterna turistica sau casnica, este alimentata cu una sau doua baterii AA. In principiu, aceasta difera doar in partea de mijloc a carcasei, partea capului si comutatorul fiind aceleasi. Atunci cand este alimentata cu doua baterii, lanterna ofera mai multa lumina si straluceste mai mult. 

Alimentarea cu baterii
Alimentarea lanternei de la baterii reduce semnificativ costurile atunci cand este folosita continuu,  in conditii mai mult sau mai putin stationare, de exemplu, pentru a controla spatiile pazite sau obiectivele de urgenta, pentru patrulare etc. Atunci cand depozitezi lanterna si o folosesti doar in caz de urgent, bacteria se poate  auto-descarca mult mai rapid. Spre exemplu, bateriile alcaline se mentin incarcate si raman adecvate pentru utilizare timp de 3-5 ani, iar bateriile cu litiu - pana la 10 ani. Insa, bateriile nu sunt scumpe si daca s-au descarcat atunci le poti inlocui cu usurinta. Ar trebui sa ai cateva seturi de baterii de rezerva, care iti vor fi de mare ajutor in cazul in care acestea s-au descarcat.

 

Lanterne Baterii

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!