Incarcatoare

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Incarcatoare Portabile Universale cu USB Pentru Telefon & Electronice

 

Incarcatoarele sunt identificate in mod obisnuit prin viteza de incarcare a acestora. Produsele de consum sunt dotate cu un incarcator personal cu costuri reduse care functioneaza bine atunci cand este utilizat conform indicatiilor. Incarcatorul industrial este adesea realizat de un tert si include caracteristici speciale, cum ar fi incarcarea la temperaturi adverse.  

 Desi aceste baterii functioneaza doar sub inghet, nu toate produsele chimice pot fi incarcate atunci cand frigul  li se incadreaza in aceasta categorie. Bateriile pe baza de plumb si nichel accepta incarcarea la rece, dar la o rata mai mica. 

 Incarcarea bateriei este cea mai eficienta atunci cand starea sa de incarcare (SoC) este scazuta. Acceptarea incarcarii scade atunci cand bateria atinge un SoC de 70% si mai mare. O baterie complet incarcata nu mai poate converti energia electrica in energie chimica, iar incarcarea trebuie sa fie coborata pana la incetare sau incetare.Umplerea unei baterii dincolo de starea de incarcare completa transforma energia in exces in caldura si gaz.  

 Cu Li-ion, acest lucru poate duce la un depozit de materiale nedorite. Supraincarcarea prelungita provoaca daune permanente.Utilizati incarcatorul corect pentru chimia bateriei dorite. Majoritatea incarcatoarelor servesc o singura chimie. Asigurati-va ca tensiunea bateriei corespunde incarcatorului. Nu percepeti taxa daca este diferit. 

 Daca, din orice motiv, exista riscul supraincarcarii bateriei, fie din erori in determinarea punctului de oprire, fie din abuzuri, acest lucru va fi in mod normal insotit de o crestere a temperaturii. Conditiile de defectare interne ale bateriei sau temperaturile ambiante ridicate pot, de asemenea, sa ia o baterie peste limitele sale de temperatura de functionare sigure.  
 Temperaturile ridicate accelereaza moartea bateriilor si monitorizarea temperaturii celulare este un bun mod de a detecta semne de probleme din mai multe cauze. Semnalul de temperatura sau o siguranta resetabila pot fi utilizate pentru a opri sau a deconecta incarcatorul atunci cand apar semne de pericol pentru a evita deteriorarea bateriei.  

 Aceasta simpla precautie suplimentara de siguranta este deosebit de importanta pentru bateriile cu putere mare, unde consecintele defectiunii pot fi atat grave, cat si costisitoare. Procesul de incarcare a bateriei are astfel cel putin trei constante de timp caracteristice asociate cu realizarea conversiei complete a substantelor chimice active, care depind atat de substantele chimice utilizate, cat si de constructia celulei.  Astfel, aceste fenomene nu sunt deloc liniare si se aplica atat la procesul de descarcare, cat si la incarcare. Exista astfel o limita a ratei de acceptare a incarcarii celulei.

 

Incarcatoare USB Portabile

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!