Fierastraie Circulare de Mana

Afiseaza: 1-24 din 40 produse

 Filtre

Fierastraie Circulare de Mana Profesionale
 

Un ferastrau circular este un instrument electric care taie materialele folosind o lama rotunda. Poate fi montat pe masa sau poate fi purtat manual. Un ferastrau circular este o unealta electrica care permite dulapurilor si tamplarilor sa faca o varietate de taieturi.  

 Fierastraiele circulare utilizeaza o lama rotunda, care este taiata cu dinti ascutiti de metal. Lama se invarte pentru a taia lemnul fara probleme. Sunt disponibile diferite lame care permit mesterilor sa taie mai multe materiale, inclusiv cherestea, cherestea, panouri si placi de beton. Exista, de asemenea, lame specializate care sunt folosite pentru taierea tablelor.  
 Majoritatea ferastraurilor circulare permit operatorului sa ajusteze inaltimea si adancimea taieturii, iar mai multe sunt concepute pentru a crea taieturi tesite. Un ferastrau circular poate fi purtat manual, caz in care operatorul poate alege un ferastrau stanga sau dreapta. Ferastraul poate fi, de asemenea, montat pe o masa pentru mai multa stabilitate si control.  

 Fierastraul circular este excelent pentru taierea in coada. Taierea este ca atunci cand trebuie sa efectuati o taiere continua lunga cu bobul. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru taiere incrucisata (impotriva bobului si, de obicei, o taietura mai scurta).  

 Desi poate fi folosit pentru taierea placilor mai mici, este adesea folosit pentru placaj. Pentru a pastra un ferastrau circular pe o distanta lunga, ar fi nevoie de o sina. Puteti, de asemenea, sa fixati pe o margine dreapta si sa o executati de-a lungul aceleiasi linii. 

 De asemenea, vin cu mana dreapta sau stanga, asa ca daca aveti un stanga acordati o atentie suplimentara sau altfel au aceeasi problema pe care o aveti cu foarfecele doar cu un set de foarfece mai puternic.   
 Alegerea ferastraului circular este un proces usor, il puteti face singur, dar este necesar sa cunoasteti aceste cateva caracteristici referitoare la aceasta alegere cum ar fi: puterea sa, utilizarea sa, precum si accesoriile sale. Mai presus de toate, este important sa nu va grabiti sa achizitionati un astfel de dispozitiv si sa va ganditi cu atentie la motivul pentru care doriti sa folositi un ferastrau circular!  

 Criteriile pentru alegerea unui ferastrau circular: Puterea: pentru lucrarile de tamplarie mica din casa, o putere de 900 de wati ar trebui sa fie suficienta pentru tine. Dincolo de 1.700 de wati, ferastraul circular va va permite sa taiati lemne de foc sau alte materiale mari precum betonul si metalele.


 

Fierastrau Circular de Mana

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!