Diamant Taiat Sticla & Scule Taiere Sticla

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre

Diamant & Scule Taiat Sticla

 

Taierea sticlei nu inseamna taiere ca la separare cu ajutorul unui cutit. Taierea sticlei este de fapt actul de a marca sticla sau de a face o marca sau o canelura de-a lungul sticlei. Acest lucru slabeste sticla de-a lungul crestaturii si cu forta suplimentara, sticla se desparte de-a lungul cusaturii marcate. Tehnicile de taiere a sticlei sunt similare, fie ca sticla este o oglinda, o fereastra, sticla cu rame sau vitralii. Ceea ce variaza este dimensiunea foii de sticla si grosimea acesteia.

Cutitul de sticla este format din doua piese principale - tulpina sau manerul si rola sau roata. Roata nu este ascutita, ca o lama, dar are o margine unghiulara sau orientata. Roata sau discul se misca liber, astfel incat atunci cand este apasata pe o suprafata, se va rostogoli atunci cand este impinsa cu manerul. Manerele au o lungime care permite mainii sa le prinda intr-un mod complet si constant. Exista diferite stiluri de manere - prinderea creionului, prinderea pistolului, prinderea lui Thomas si o serie de prinderi in stil personalizat. O a treia parte a unor freze de sticla este o camera de ulei care permite o linie de ulei. 

Un taietor de sticla poate fi tinut sau prins de orice fel de modalitati atat timp cat persoana care face taierea este confortabila in pozitia si prinderea sa si poate vedea roata in relatie cu linia pe care o taie, iar taietorul de sticla este perpendicular pe linie. si sticla in orice moment. Alegerea de a folosi ulei sau nu, depinde complet de alegerea dumneavoastra pe care ati facut-o atunci cand ati ales scula pentru taiat sticla. Obisnuinta cu cantitatea potrivita de presiune de utilizare creste in timp. Presiunea nu ar trebui sa fie atat de mare incat sa gafaie sticla Cutitele de sticla uleiate trebuie depozitate in pozitie vertical si uleiul nu trebuie lasat in camera daca nu este folosit foarte des.

Aceeasi cantitate de presiune trebuie folosita de la inceputul taierii pana la finisarea unei taieturi. Daca taiati din picioare, pozitia va permite utilizarea corpului pentru a obtine un control mai bun asupra procesului.

De asemenea, cand doriti sa folosit scule pentru taiat sticla trebuie sa fiti foarte atenti cand faceti taietura, deoarece va puteti rani, asadar cel mai indicat este sa folositi manusi de protectie in timpul procesului.

 

Scule Taiere Sticle & Geamuri 

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!