Masini de Gaurit / Insurubat cu Percutie

Afiseaza: 1-17 din 17 produse

 Filtre
Masini de Gaurit / Insurubat cu Percutie - Pistol electric de impact Mannesmann 01720, 12 V, 300 Nm
-41%
Masini de Gaurit / Insurubat cu Percutie - Pistol electric de impact Mannesmann 01725, 12 V, 340 Nm
-41%

Bormasini & Masini de Gaurit cu Percutie
 

Indisponibil pentru lucrul pe piatră și beton , datorită combinației cu burghie elicoidale speciale, combină mișcarea rotativă clasică a burghiului electric, bătaia cu axul : în acest fel puterea în foraj crește, garantând lucrul pe materiale. Alimentate cu electricitate sau cu baterii , burghiele cu percuție pot contracara rezistența materialelor foarte dure și pot fi de asemenea utilizate ca ciocane electrice , dezactivând mișcarea rotativă.

Există dimensiuni și greutăți diferite, care trebuie luate în considerare în raport cu constituția fizică a celor care o vor folosi. Pentru a alege cel mai bun burghiu de percuție, este important să se ia în considerare utilizarea acestuia : pentru munca casnică, un burghiu de percuție cu baterie se va dovedi a fi o alegere ideală pentru comoditate și practic.

Datorită bateriilor reîncărcabile, va fi posibil să funcționați chiar și în locuri fără electricitate și fără împiedicarea cablului de alimentare enervant.
În domeniul profesional găsim mai multe exerciții particulare, cum ar fi burghiul de demolare , pentru a face găuri mari în pereți ;masina de gaurit cu percutie este foarte buna , pentru a aplica ancore metalice în structuri din beton armat , pentru prelucrarea betonului.

Întreținerea burghiei de percuție nu este obligatorie: va fi suficient să o puneți din nou în cutia specială furnizată și să o prafizați din când în când.
Un dezavantaj al acestui instrument este dificultatea și costul reparației în caz de eșec.

Pentru a cumpăra un burghiu de percuție este important să se ia în considerare mânerul ergonomic și ușurința instrumentului, împreună cu mecanismele de ultimă generație care reduc intervalul de vibrații ; pentru exercițiile care o necesită, este important să se ia în considerare achiziționarea unui kit care include instrumentul și o baterie de rezervă sau, alternativ, achiziționarea unei baterii separate.

Există diferite tipuri de burghiu: sârmă, baterie, coloană și manual. Perforatoarele cu fir sunt mai puternice, dar trebuie conectate la o priză. Cele cu baterie vă oferă mai multă libertate de mișcare, dar mai puțină putere.

Există diferite tipuri de burghiu: sârmă, baterie, coloană și manual. Perforatoarele cu fir sunt mai puternice, dar trebuie conectate la o priză. Cele cu baterie vă oferă mai multă libertate de mișcare, dar mai puțină putere. 

 

Masina de Gaurit cu Percutie

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!