Scripete

Scripete Auto

 

Troliurile industriale sunt dispozitive mecanice utilizate pentru a trage o sarcina grea, de obicei pe orizontala. Acestea sunt folosite pentru a trage, a iesi sau pentru a regla altfel tensiunea unei franghii sau a unui cablu. Modelele simple constau dintr-o funie sau un cablu infasurat in jurul unui tambur sau role. 

Tamburul se roteste intr-o axa orizontala si poate fi alimentat cu abur, un motor hidraulic sau un motor electric. Troliurile industriale sunt concepute pentru a muta sarcini grele si a veni intr-o varietate de configuratii. Cei mai multi tambururi de troliu sunt fabricati din otel fabricat si concepute pentru o capacitate de incarcare specifica.

Alegerea unui troliu poate parea a fi un proces foarte greu si epuizant. Din pacate, troliurile tind sa fie destul de costisitoare. Ceea ce trebuie sa faci este sa decizi ce vrei de la un troliu. Aceasta se bazeaza pe o serie de factori, inclusiv de locul in care va fi folosit si joburile pentru care veti utiliza troliul. Regula de baza este ca, cu cat este mai mare un troliu, cu atat va functiona mai bine.

Troliurile electrice sunt foarte eficiente la ridicarea si mobilizarea obiectelor grele precum materialele pentru acoperisuri. Sunt utile atat in scopuri industriale cat si private si asigura eficienta maxima. Pe langa tipul electric, exista si trolii hidraulici. Nu se poate spune ca primul este mai bun decat al doilea, deoarece toate au propriile avantaje si dezavantaje. 

•    Performanta crescuta si productivitate: un troliu alimentat electric poate ridica si muta obiecte grele in detrimentul muncii manuale minime. Spre deosebire de troliuri manuale, un singur operator poate functiona acest troliu electric fara a intampina niciun fel de dificultati fizice. In mod natural, operatorul  nu este niciodata epuizat in timp ce utilizeaza unul dintre aceste trolii electrice, astfel incat rata de performanta a acestora creste fara a compromite securitatea si sanatatea personala.

•    Capacitate ridicata de incarcare: in general, troliul electric ridica obiecte care pot atinge greutati mari cuprinse intre 100 si 200 de kilograme.  Desigur, pentru masinile mai mici si mai usoare, aceasta capacitate este mai mica. Oricum, folosirea uneia dintre acestea permite utilizatorului sa ridice o multime de greutati diferite, fara a apela la un alt dispozitiv. Aceasta caracteristica participa si la eficienta lor.
•    Eficienta costurilor: Un troliu electric costa in mod evident mai mult decat un troliu manual traditional, insa cel dintai il intrece pe cel de-al doilea si nu intotdeauna in sectiunea functionalitatii. Troliul electric este mai eficient pe cand cel manual este mai greu de folosit deoarece este nevoie de mai multi operatori.
•    Mai puțin zgomotos: un troliu electric are avantajul față de un troliu hidraulic și manual, zgomotul redus. Si cel electric produce zgomot insa nu este la fel de zgomotos precum un troliu manual sau hidraulic.

 

Scripeti

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!