Placi Compactoare

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Placi Compactoare & Vibrante


Compactoarele sunt deseori pozitionate in zone indepartate, departe de supravegherea directa. Plasarea periculoasa a utilajelor precum compactoarele in locatii izolate poate descuraja operatorii sa nu urmeze corect masuri de siguranta si  timpul necesar de raspuns  la o situatie de urgenta se prelungeste inutil. Fara supraveghere constanta intr-o locatie centrala, lucratorii pot fi tentati sa ignore anumite reguli importante sau sa sara pasii care le asigura siguranta.

Multe afaceri au propriile lor modalitati de gestionare a utilizarii compactorului. Monitorizati si evaluati sistemele dvs. de lucru si stabiliti daca acestea sunt eficiente. Aveti certitudinea astfel ca angajatii  vor urma sistemele de singuranta in munca. Evaluarea riscului dvs. ar trebui sa examineze sisteme de lucru concepute pentru a proteja angajatii ce lucreaza cu placile compactoare.

Evaluarea riscului dumneavoastra ar trebui sa vizeze evitarea unor precedente nefericite, probleme si orice alte situatii care ar putea dauna angajatilor sau membrilor publicului. Analizati locul de munca, discutati cu angajatii si examineazti sistemele de lucru, preconizati cele mai multe riscuri  ale utilizarii compactoarelor in afacerea dvs. si cum le puteti elimina sau reduce.

 

Placi Compactoare Profesionale

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!