Placi Compactoare

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Placi Compactoare & Vibrante


Utilizarea acestor masini de constructie pe santiere necesita respectarea unor proceduri de siguranta pentru a evita accidentele si ranirile. De fapt, siguranta este preocuparea principala atunci cand vine vorba de proiectarea acestui echipament de compactare.

Producatorii sunt concentrati foarte detaliat cand vine vorba de siguranta, pentru a asigura o protectie de 100%. Cu toate acestea, indiferent de marca, functionarea in conditii de siguranta a compactatoarelor si placilor vibratoare sau a oricarei alte piese de echipament de compactare depinde de utilizator.

Multe modele diferite sunt disponibile pe piata si sunt, in general, clasificate dupa marimea, puterea, greutatea, tipul si modelul lor. Fiecare tip are propriile avantaje si dezavantaje si este proiectat pentru o anumita sarcina de compactare. Operatorul trebuie sa fie constient de caracteristicile si limitarile unice ale fiecarei masini de compactare pentru a o folosi pe cea potrivita.
Aceste masini sunt, in general, operate de o telecomanda, dar pot fi operate manual si de utilizator.

Acest echipament este usor si poate fi actionat manual sau cu masina. Dimensiunea de baza a barelor poate fi de 15cm x 15cm sau 20cm x 20cm sau mai mult. Pentru ramberele operate cu masina, greutatea obisnuita variaza de la 30 kg la 10 tone (6 lbs la 22000 lbs).

Aceste ciocane cu 2-3 tone (4400 pana la 6600 lbs) greutate sunt lasate sa cada liber de la o inaltime de 1 m la 2 m (3ft la 7ft) pe sol pentru compactarea fragmentelor de roca. Amortizoarele sunt potrivite pentru compactarea solurilor coezive, precum si a altor soluri.

Compactoarele sunt deseori pozitionate in zone indepartate, departe de supravegherea directa. Plasarea periculoasa a utilajelor precum compactoarele in locatii izolate poate descuraja operatorii sa nu urmeze corect masuri de siguranta si  timpul necesar de raspuns  la o situatie de urgenta se prelungeste inutil. Fara supraveghere constanta intr-o locatie centrala, lucratorii pot fi tentati sa ignore anumite reguli importante sau sa sara pasii care le asigura siguranta.

Multe afaceri au propriile lor modalitati de gestionare a utilizarii compactorului. Monitorizati si evaluati sistemele dvs. de lucru si stabiliti daca acestea sunt eficiente. Aveti certitudinea astfel ca angajatii  vor urma sistemele de singuranta in munca. Evaluarea riscului dvs. ar trebui sa examineze sisteme de lucru concepute pentru a proteja angajatii ce lucreaza cu placile compactoare.

Evaluarea riscului dumneavoastra ar trebui sa vizeze evitarea unor precedente nefericite, probleme si orice alte situatii care ar putea dauna angajatilor sau membrilor publicului. Analizati locul de munca, discutati cu angajatii si examineazti sistemele de lucru, preconizati cele mai multe riscuri  ale utilizarii compactoarelor in afacerea dvs. si cum le puteti elimina sau reduce.

 

Placi Compactoare Profesionale

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!