Mouse

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Mouse pentru calculator

Un mouse de computer este un dispozitiv de intrare hardware manual care controleaza un cursor intr-o GUI (interfata grafica de utilizator) si poate muta si selecta text, pictograme, fisiere si foldere pe computer.
Pentru computere desktop, mouse-ul este plasat pe o suprafata plana, cum ar fi un mouse pad sau un birou si este plasat in fata computerului.
In trecut, un mouse era format dintr-o carcasa de metal sau plastic, o bila care se lipea de partea inferioara a carcasei si era rulata pe o suprafata plana. Astazi majoritatea functioneaza cu laser, led sau alte tipuri de tehnologii.
Un mouse optic poate sa fie utilizat si daca se ataseaza un dispozitiv wireless pentru a muta cursorul si a selecta obiectele aflate pe ecranul computerului. Un mouse optic functioneaza colectand imagini repetate ale locatiei sale si ajusteaza cursorul de pe ecranul computerului atunci cand imaginile pe care le face se schimba.
Tehnologia optica a mouse-ului s-a imbunatatit foarte mult. Un mouse este clasificat in mod obisnuit in functie de precizia, comoditatea, energia si compatibilitatea cursorului. Precizia cursorului unui mouse optic este de obicei mare deoarece poate analiza schimbarea pozitiilor la 700 mm / sec si poate citi de la 200 pana la 300 de puncte pe inch.
Aceasta inseamna ca isi citeste rapid locatia cu o precizie ridicata. Cu toate acestea, precizia poate fi redusa daca orificiul care duce la zona laser este murdar.
Mouse-ul optic poate fi folosit pe aproape orice suprafata atat timp cat laserul poate citi suprafata pe care este asezat. Asta inseamna ca puteti utiliza mouse-ul pe picior, un caiet sau aproape orice alt obiect. Mouse-urile mecanice necesita o suprafata dura, plata si de frecare pentru o functionare corecta. Acest lucru face ca mouse-ul optic sa fie mult mai convenabil de utilizat din mers.
Un mouse optic necesita un flux constant de energie, astfel incat sa poata relationa constant pozitia mouse-ului cu cursorul, datorita imaginilor constante pe care le ia mouse-ul. Acest lucru face mouse-ul mai precis.
Mouse-ul optic utilizeaza diferite imagini de suprafata pentru a regla cursorul de pe ecran; cu toate acestea, suprafetele stralucitoare sau confectionate din sticla care reflecta imaginea laser inapoi la software-ul pentru citire de imagini, face ca software-ul sa creada ca mouse-ul nu se misca, deoarece isi vede propria reflexie. Ar trebui sa evitati aceste tipuri de suprafete atunci cand utilizati un mouse optic.
In aceasta subcategorie se afla diferite mouse-uri optice care sa va ajute in a efectua operatiunile dorite. Exista mai multe tipuri de mouse-uri optice care difera in functie de marime, culoare, accesibilitate si forma. Un avantaj foarte mare al acestor tipuri de dispozitive este ca au un pret convenabil. Fiind un dispozitiv cu multe functii esentiale in ceea ce priveste operarea unui PC, este des intalnit in birouri si locuinte.

Mouse calculator

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786577071 suport@casaidea.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!