Masini de Gaurit / Insurubat

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Selectia ta:

Viteza Maxima (Rpm): 2500 ×

Bormasini & Masini de Gaurit
 

Masina de gaurit, numita presa de gaurit, este utilizata pentru a taia gauri in sau prin metal, lemn sau alte materiale . Masinile de gaurit folosesc un instrument de foraj care are muchiile taietoare la punctul sau. Aceasta unealta de taiere este tinuta in presa de gaurit de un mandrin sau un conector Morse si este rotita si introdusa in lucru la viteze variabile. 

 Masinile de gaurit pot fi utilizate pentru a efectua alte operatii. Acestea pot efectua infasurarea, contragreutarea, orientarea la fata locului, redarea si atingerea. Operatorii de presa de foraj trebuie sa stie sa stabileasca lucrarile, sa regleze viteza si alimentarea si sa asigure lichidul de racire pentru a obtine un produs finit acceptabil. 

 Marimea sau capacitatea masinii de gaurit este de obicei determinata de cea mai mare piesa de stoc care poate fi gaurita in centru. Alte modalitati de a determina dimensiunea presei de gaurit sunt prin cea mai mare gaura care poate fi gaurita, distanta dintre fus si coloana si distanta verticala dintre masa de lucru si ax. 

 Toate masinile de gaurit au urmatoarele caracteristici de constructie: un fus. maneca sau matca. coloana, capul, masa de lucru si baza. Arborele tine burghiul sau sculele de taiere si se invarte intr-o pozitie fixa intr-un manson. In majoritatea masinilor de gaurit, fusul este vertical si lucrarea este sustinuta pe o masa orizontala. 

 Ansamblul manson sau quill nu se invarte, dar poate aluneca in rulment intr-o directie paralela cu axa sa. Cand mansonul care transporta axul cu o unealta de taiere este coborat, instrumentul de taiere este introdus in lucrare: iar atunci cand este deplasat in sus, instrumentul de taiere este retras din lucrare. Presiunea de alimentare aplicata pe maneca cu mana sau cu putere determina ca burghiul rotativ sa-si croiasca in lucru cateva miimi de centimetru pe revolutie. Coloana celor mai multe prese de foraj este circulara si construita robust si solida. 

 Coloana suporta capul si mansonul sau ansamblul de piure. Capul presei de foraj este compus din manson, ax, motor electric si mecanism de alimentare. Capul este fixat in coloana. Masa de lucru este sustinuta pe un brat montat pe coloana. Masa de lucru poate fi reglata vertical pentru a se potrivi cu diferite inaltimi de lucru. sau poate fi invartit complet din drum. Poate fi inclinat pana la 90 ° in ambele directii, pentru a permite prelucrarea pieselor lungi sau in unghi.


 

Masina Electrica de Gaurit si Insurubat cu Cablu

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!