Masina de Gaurit cu Coloana

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre

Masina de Gaurit cu Coloana Verticala


Masinile de gaurit sunt probabil primul dispozitiv mecanic dezvoltat cu principiul rotirii unei scule pentru a face gauri. Este, de asemenea, cea mai comuna si esentiala masina in multe industrii. Aceste tipuri de masini vin in diferite tipuri, tipuri si dimensiuni, de la manuale la masini de gaurit cu coloana. Aceste masini constau dintr-o coloana, o baza, ax, masa si cap de gaurit.

Capul de gaurit are trei manere care, atunci cand sunt pornite, deplaseaza axul si mandrinul vertical, paralel cu axa coloanei. Masa din masina este reglata vertical si este deplasata de un pinion sau un suport. Modelul mai vechi se bazeaza pe operator pentru a reprima si a ridica masa in loc.
Dimensiunile presei de gaurit sunt masurate in functie de balansare. Distanta gatului este distanta care incepe de la centrul axului pana la marginea cea mai apropiata a stalpului. Masinile de gaurit au multe avantaje esentiale pentru persoanele care o folosesc.

Unul dintre avantajele instrumentelor este ca necesita mai putin efort decat modelele mai vechi. Miscarea mandrinei si a fusului se datoreaza parghiei care lucreaza pe un pinion sau cremaliera care ofera operatorului un beneficiu mecanic de incredere. Masa permite blocarea unei cleme si asezarea lucrarilor care asigura o operatiune sigura. Unghiul axului este fixat pe masa, care permite realizarea unor gauri precise si perfecte.

Viteza de exercitiu este modificata manual prin deplasarea centurii pe un aranjament in trepte. Masinile moderne pot utiliza un motor variabil de viteza in combinatie cu sistemul cu trepte cu scripete. Instrumentele mai vechi au o tractiune bazata pe care transmite continuu variabile pentru o gama de viteze de mana. 

Masinile de gaurit sunt utilizate in mod obisnuit pentru sarcini de ateliere diverse, cum ar fi deconectarea, lustruirea sau slefuirea prin jgheaburi, montarea tambururilor de slefuire si multe accesorii rotative.
Masinile de gaurit permit un grad mare de precizie pentru gaurire, gauri amplasate exact si pentru operatii repetate de foraj. Are nevoie de mai putin efort manual pentru a rula decat masinile de gaurit manuale mai vechi. Se ruleaza cu un motor pentru a roti centura care agita burghiul la cea mai mare viteza. 

Atunci cand este coborat intr-o bucata de lemn sau metal, burghiul scoate materialul si dimensiunea depinde de dimensiunile burghiului. Arborele fixeaza mandrina care mentine burghiul in pozitie in timp ce se roteste la viteza cea mai mare. 

Masinile de gaurit pot face gauri permanente. Ajuta majoritatea oamenilor care se afla in industrii care au nevoie de masini de gaurit pentru produse si alte materiale. Cu aceste avantaje ale instrumentelor, multi isi pot reduce eforturile fizice in a face gauri. Cu ajutorul masinilor de gaurit, sunt create permanent gauri corecte si precise pentru lucrari mai usoare si mai rapide decat instrumentele controlate manual.


 

Masini de Gaurit de Banc

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!