Maiuri Compactoare

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Maiuri Compactoare

 

Avantajele utilizarii solutiilor de compactare sunt numeroase. Deseurile compacte inseamna ca sunt necesare mai putine deplasari in depozitul de deseuri. Aceasta este o solutie mai ecologica pentru eliminarea deseurilor, mai putine calatorii in depozitele de deseuri vor reduce costurile de transport si poluarea sau emisiile create de aceste calatorii. De asemenea, companiile care folosesc compactoare de gunoi si promoveaza o astfel de utilizare isi vor imbunatati reputatia in randul consumatorilor, deoarece mai multe persoane adopta stiluri de viata verzi.

Consumatorii au mai multe sanse sa faca afaceri cu o companie care promoveaza programe ecologice de gestionare a deseurilor.

Astazi exista si companii specializate in furnizarea consumatorilor, intreprinderilor si industriilor cu compactare si reciclare concepute pentru performante ridicate si intretinere scazuta. Aceste compactoare permit oamenilor sa impacheteze mai mult si sa cheltuiasca mai putin atunci cand gestioneaza deseurile sau materialele reciclabile. Atunci cand achizitioneaza un astfel de echipament, oamenii vor economisi bani, reducand totodata impactul lor asupra mediului. Exista diferite tipuri de echipamente de compactare care sa corespunda nevoilor unice ale utilizatorilor lor.

Primul compactor a fost inregistrat de catre MS Wells care locuia in Statele Unite. Aceasta inventie a fost de a compacta cutii de ulei folosind hidraulica. Alte tipuri de compactoare au inceput sa fie produse folosind dispozitive similare. O alta astfel de inventie a fost folosita in bucatarii, inventatorul sau a fost John Boyd, care era si rezident in SUA. El a proiectat un compactor care furnizeaza presiune hidraulica folosind apa. In acelasi an, Stephen Hopkins, un colaborator al Boyd’s, a produs un compactor pentru apartamente si birouri, hidraulica fiind condusa de electricitate. Boyd si Hopkins au lucrat amandoi la Compackager Corporation. Aceasta a fost prima companie care a inceput productia de compactoare si le-a introdus pe piata.
Pe masura ce masina ruleaza, placa grea de pe partea inferioara a masinii se misca repede in sus si in jos. Combinatia dintre impacturile rapide, greutatea placii si forta de impact obliga solul de sub sa se compacteze sau sa se impacheteze mai strans. Compactatoarele pentru placi sunt in maximul lor atunci cand sunt utilizate pe tipuri de sol granular, cum ar fi cele care au un continut mai mare de nisip sau pietris. In unele cazuri, este benefic sa adaugati un pic de umiditate in sol inainte de a utiliza compactorul pentru placi.

Acesta este folosit pentru a compacta solul o mica intrare sau o terasa. In cazul in care solul perturbat nu este compactat in mod corespunzator, poate crea probleme grave dupa fapt. De exemplu, pe masura ce solul ne-compactat se schimba si se deconteaza de la expunerea la apa, ciclurile de inghet si decongelare si presiunea de sus din cauza vehiculelor sau a traficului de picioare, acesta poate duce la suprafete instabile si inegale.

 

Mai Compactor

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786577071 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!