Trolere & Geamantane

Troler & Geamantan Voiaj

 

In timp ce majoritatea calatorilor bugetari si mai tineri aleg sa calatoreasca cu un rucsac, majoritatea calatorilor „traditionali” folosesc inca valize cu rotile atunci cand viziteaza Europa. Acest lucru se datoreaza probabil in mare masura faptului ca toata lumea are deja o valiza si nu vor sa cheltuiasca mai multi bani pentru a cumpara ceva nou. Dar pentru multi calatori, o valiza cu roti este de fapt cea mai buna optiune a lor.

Probabil stiti ca, atunci cand calatoriti, exista mai putine lucruri mai fiabile si mai convenabile decat un bagaj rulant. Dar poate la fel de cunoscut, in mod universal, este faptul ca anumite valize rulante va pot face sa aratati ca niste bebelusi atunci cand le trageti dupa dumneavoastra. Deci, gasirea celor care arata bine nu doare niciodata.

Un avantaj al utilizarii unei valize cu roti este ca nu trebuie sa transportati o geanta. Evident, cu bagajele cu rotile, nu trebuie sa va carati nimic. Acest lucru functioneaza excelent daca calatoriti in locuri cu strazi netede. O valiza cu roti este probabil cea mai buna optiune daca intentionati sa folositi un taxi pentru a ajunge de la aeroport / gara la hotelul dumneavoastra.

Alte motive pentru a utiliza geamantanul cu rotile este usurinta de ambalare / organizare si faptul ca acestea sunt proiectate pentru a face fata verificarilor. Geamantanul cu rotile este perfect in cazul in care vreti sa impachetati cat mai multe lucruri.

Valizele cu rotile sunt mai fiabile pe diferite terenuri. Deoarece rotile sunt fixate, puteti trage bagajul cu role peste roci, fisuri si carari de caramida. Este mai putin probabil sa fiti prins de fisurile de pe podea. Daca calatoriti cu trenul, va fi mult mai usor sa trageti geamantanul cu rotile peste suportul care face accesul in tren. 

Bagajele cu role ofera mai mult spatiu util pentru lucrurile dumneavoastra. Bagajul cu role este destul de durabil, in sensul ca nu face atat de multe miscari ca bagajul care beneficiaza de roti spinner. Intrucat rotilele sunt fixate si construite aproape de bagaje, exista mai putina presiune care se pune pe rotile bagajului. Daca rotilele sunt decupate in bagaj, este aproape imposibil ca rotilele sa se desprinda de bagaj.

Geamantanele cu rotile sunt minunate pentru persoanele care calatoresc in multe locuri diferite. Geamantanele cu rotile au mai multe sanse sa faca fata unei calatorii accidentate. Acestea pot supravietui mai multor terenuri si va va fi mai usor sa le trageti dupa dumneavoastra prin aeroport, pe platformele de tren, autobuze sau chiar pe feriboturi.

Fiind foarte necesar in toate calatoriile pe care ni le planificam adesea cu totii in zilele noastre, valizele cu rotile se potrivesc si pentru fiecare buget. Au un material foarte calitativ. Cu toate acestea, exista optiuni excelente pentru valiza cu rotile, in functie de design, buget si materialul dorit.

 

Troler, Geamantan & Valiza de Voiaj

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!