Fier de calcat

Fier de Calcat & Masina de Calcat


Fierul de calcat este un obiect ce nu poate lipsi din locuinta nimanui. Avand in vedere ca cea mai dura tesatura (care poate suporta caldura maxima) este un blug vechi din denim, un fier de calcat cu aburi de pana la 2750 wati este suficient si, probabil, cea mai buna alegere pentru toate nevoile casnice.

Chiar si acordurile sunt importante uneori, asa ca alegeti optiunea mai lunga ca de exemplu 2,5 metri este o lungime suficient de buna pentru uz casnic.In zilele noastre, chiar si fierul de calcat cu aburi este dotat cu o dubla optiune de utilizare a acestuia ca fier de calcat.

Exista putine tesaturi cu care nu puteti folosi un fier de calcat cu aburi, precum matasea. Acest lucru se datoreaza faptului ca va deteriora tesatura de matase. Aproape toate tesaturile pot fi calcate mai usor si mai repede cu utilizarea unui fier de calcat cu abur, in loc de un fier de calcat uscat, deoarece aburul scade mai rapid ridurile.

Fierul de calcat pe aburi detine un rezervor unde se introduce apa. Rezervorul de apa ajuta la generarea de aburi corespunzatori in timpul calcarii. Cu ajutorul acestui rezervor de apa si a aburului adecvat, va puteti calca hainele destul de usor si de aceea, de cele mai multe ori, oamenii recomanda si prefera sa cumpere un fier de calcat cu aburi.

 

Fiare & Masini de Calcat

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!