Decalimetru Pneumatic

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Decalimetru Pneumatic & Pompa Gresare

 

In aceasta subcategorie se afla obiecte utile pentru a aplica vaselina pe diferite obiecte ce necesita a fi lubrifiate. Pompa de gresat pneumatica reprezinta un dispozitiv dotat cu un furtun flexibil. Aceasta pompa de gresat pneumatica mai poarta numele si de decalimetru. 

Decalimetrul este folosit pentru a aplica vaselina in locurile unde este necesara o lubrifiere adecvata. Pompele de gresat pneumatice sau manuale au o presiune de lucru care difera de la model la model. Unele modele au presiunea de lucru intre 5 si 10 bari, alte modele precum pompa de gresat manuala are o presiune maxima de 10 bari. Mai exista si alte modele care au presiunea de lucru cuprinsa intre 2 si respectiv 8 bari sau intre 4 si respectiv 8 bari.

Aceste modele de pompe de gresat pneumatice au mai multe moduri de alimentare. De exemplu o pompa de gresat pneumatica poate sa utilizeze un cartus de 500 ml de vaselina sau chiar vaselina vrac, pe cand altele folosesc un tub metalic de dimensiuni medii pentru vaselina. Si tuburile cu supape ce au o lungime de aproximativ 95 si respectiv 145 mm sunt utilizate la unele modele de decalimetre pentru a actiona veselina.

In mare parte, pompele de gresat pneumatice (decalimetrele) vin la pachet cu un furtun flexibil pentru gresare. Datorita acestui furtun flexibil, aceste pompe de gresat pneumatice sau manuale sunt foarte ergonomice si usor de utilizat in spatii greu accesibile. In cele mai multe cazuri, decalimetrele au o duza de ¼".

In functie de modelul ales, unele pompe de gresat manuale au un rezervor care are o capacitate, in general de circa 0.5 litri. Aceste produse au preturi diferite deoarece ele au functii diferite si sunt realizate din materiale diferite. 
Aceste produse se deosebesc intre ele prin, functiile pe care le au fiecare in parte, prin faptul ca unele sunt manuale, altele sunt pneumatice, unele sunt alcatuite din materiale mai rezistente si mai durabile, iar altele din materiale mai putin rezistente si mai putin durabile si de felul in care se alimenteaza cu vaselina.

De cele mai multe ori, aceste ustensile se folosesc in industria autoturismelor si in service-urile auto pentru a lubrifia diferite componente ale unei masini. Aceste pompe de gresat pneumatice sau manuale se pot utiliza si in casa pentru diferite locuri sau obiecte care au nevoie de lubrifiere pentru a functiona corespunzator.

Acesata subcategorie detine o gama larga de produse de acest gen care se potrivesc pentru orice tip de munca si care indeplinesc cerintele oricarei persoane. Fie ca lucrezi intr-un service auto si ai nevoie zilnic de o pompa de gresat pneumatica sau manuala, ori ai nevoie sa lubrifiezi un obiect care nu mai functioneaza corespunzator, in aceasta subcategorie o sa gasesti tot ce ai nevoie.

 

Decalimetru Pneumatic & Pompa de Gresat

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!