Ceasuri de Perete

Ceas de Perete Decorativ

 

Ceasurile de perete sunt unele dintre cele mai subestimate obiecte din casa ta. Tot ceea ce trebuie sa stiti despre ora curenta poate fi gasit de obicei pe incheietura mainii sau pe smartphone. Totusi, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renunti la a obtine un ceas de perete complet. 

Ceasurile de perete nu sunt doar pentru a preciza ora exacta. Ei bine, cu siguranta, sunt functionale, dar pot fi si elegante si distractive. Folosirea ceasurilor de perete este o modalitate excelenta de a adauga o anumita culoare, de a-ti complimenta decorul sau de a aduce o atingere capricioasa oricarei camere.

Ceasurile de perete sunt diferite in multe aspecte precum designul, culoarea sau scopul. In zilele noastre, am vazut ca ceasurile de perete moderne au unele trasaturi ce pareau sa se imbine cu stilul de decor contemporan. Ceasurile de perete mari sunt, de asemenea, usor diferite, in functie de cerinta. Ceasurile de perete mari se dezlantuiesc in camere mari, precum camera de zi, unde un ceas de perete de dimensiuni mari arata minunat. 
Ceasurile de perete mai mici arata bine in bucatarii si in alte incaperi mai mici, in timp ce salile de mese pot avea ceasuri de perete mici pana la mijlocii. Dormitoarele au nevoie de ceasuri de perete usor atinse de o culoare deschisa. Unii pot avea chiar nevoie de un ceas desteptator, cum ar fi ceasurile de perete in suspensie pentru un apel de trezire timpurie. 

 Ceasuri de perete decorative sunt considerate o declaratie de stil de catre multi. In total, ceasurile de perete merita banii castigati cu greu, deoarece acestea adauga un plus de eleganta locuintei. Ceasurile de perete tematice functioneaza excelent in camerele copiilor tai.

Exista o varietate de ceasuri de perete dintre care sa alegeti. Puteti sa gasiti un ceas de perete pentru orice camera din casa dumneavoastra. Ati putea alege un stil formal care sa adauge farmec si un sentiment de eleganta familiei sau camerei unde serviti masa, un ceas de perete distractiv, viu colorat pentru bucatarie sau sala de joaca sau un design modern, contemporan, care sa complimenteze orice camera din casa sau biroul dumneavoastra.

Fiecare camera are un stil diferit, deci in consecinta si gama de ceasuri de perete este una foarte vasta. Se poate concluziona ca ceasurile de perete sunt o combinatie perfecta intre clasa, stil si utilitate.

Ceasurile de perete completeaza toate tipurile de decor. De cele mai multe ori, ceasurile de perete pot fi centrul de atractie (punctul forte) al unei locuinte. Culoarea, stilul, forma, dimensiunea, functiile si design-ul fac ca aceste obiecte decorative sa reinventeze si sa ofere viata locuintei, la un pret rezonabil. Exista un ceas pentru fiecare casa sau incapere indiferent ce culoare sau forma.

 

Ceasuri de Perete Decorative

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!