Transpalet & Carucioare Marfa

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Transpalet & Carucioare Marfa

 

Munca intr-un depozit necesita oameni potriviti si echipamente necesare pentru toate treburile. Acestea fiind spuse, managerii de depozite ar trebui sa faca tot ce le sta la dispozitie pentru a se asigura ca angajatii lor sunt echipati cu toate instrumentele si echipamentele necesare, astfel incat sa existe un flux de lucru neintrerupt. Una dintre cele mai accesibile si practice piese de echipament pentru depozit este caruciorul.

Carucioarele sunt o solutie incredibil de practica de manipulare a materialelor pentru transportul marfurilor usoare si grele. Acestea sporesc eficienta depozitului, permitand angajatilor sa incarce, sa transporte si sa localizeze rapid si eficient obiectele. La randul sau, aceasta reduce costurile operationale ale depozitului si contribuie la siguranta lucratorilor.

Exista diferite tipuri de carucioare, toate facute pentru indeplinirea sarcinilor specifice. Unele dintre cele mai populare tipuri includ caruciorul pentru platforma, caruciorul de mana, caruciorul tip cusca si caruciorul de rafturi.
Carucioarele cu platforma sunt, probabil, carucioarele cele mai des utilizate. Acestea sunt dotate cu o platforma plata care este montata pe un sasiu cu 4 roti si are manere pe unul sau ambele capete. Capacitatea de greutate a carucioarelor platforma variaza foarte mult si pot fi inchise sau deschise. Majoritatea carucioarelor platforme grele sunt realizate din otel de calitate, in timp ce modelele mai usoare sunt fabricate din aluminiu.

Carucioarele de mana au doua roti, spate puternic si o baza solida. Stivuiesti cutii sau orice fel de materiale, apoi inclini usor spatele spre tine si apoi il poti impinge oriunde. Acestea sunt recomandate mai ales pentru incarcaturi nu atat de grele, care trebuie sa parcurga doar o distanta scurta. Unele modele mai noi sunt considerate mai mult un carucior cu sarcina mare si pot fi chiar pliate plat si suporta o cantitate mare de greutate.

Carucioarele tip cusca sunt destul de asemanatoare cu caruciorul cu platforma ca in modul in care sunt construite; au o platforma cu pereti cu ochiuri pentru a opri caderea oricarui obiect in timpul transportului. Deci acestea sunt, in general, considerate mai sigure decat un carucior cu platforma. Acestea pot fi utilizate pentru o serie de utilizari si puteti gasi diferite forme si modele care va pot oferi sine interioare sau rafturi diferite. Cele mai multe carucioare cu carcasa sunt fabricate din otel si va ofera o roata robusta, ceea ce o face mult mai sigura pentru a transporta, incarca si descarca orice obiect pe care il puteti avea.

Caruciorul de raft, asa cum spune si in nume, este un carucior de depozit special conceput cu rafturi. Raftul este excelent daca aveti nevoie sa transportati mai multe articole sau cutii.
Asadar, carucioarele sunt instrumente foarte importante in centrele de fabricatie si depozitele oricarei companii.


 

Transpalet & Carut Transport Marfa

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!