Soluție de lipit

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Soluție de lipit

Subcategoria “Solutie de lipit” este destinata pentru oamenii ingeniosi care vor sa economiseasca timp si bani. In aceasta subcategorie o sa gasiti produse ce va pot ajuta in rezolvarea problemelor aparute acasa, la serviciu sau in alte domenii.
O subcategorie precum aceasta se axeaza pe rezolvarea problemelor majore cu soluti eficiente intr-un timp scurt si cu o cheltuiala minima. Produsele din aceasta categorie sunt destinate pentru a lipi rapid si sigur otelul, aluminiul, alama, cuprul, fierul, plumbul, lemnul, etc. Se folosesc si pentru umplerea fisurilor si cavitatilor sau a orificiilor gaurite.
Aceasta gama de produse se utilizeaza si pentru refacerea filetelor deteriorate, cat si pentru repararea suprafetelor plane. Subcategoria “Solutie de lipit” detine produse care lipesc si ceramica. Se aplica doar pe suprafete degresate, curate si uscate. Dupa ce a fost aplicat continutul unui produs din aceasta subcategorie, se preseaza cu forta maxima pentru a se fixa legatura intre cele doua obiecte care urmeaza sa fie unite.
Produsele se intaresc in aproximativ 24 de ore. Sunt rezistente la socuri si compresie si se pot utiliza la toate tipurile de materiale tari. Nu sunt influentate de apa, acid, benzina sau ulei, in cazul in care suprafetele sunt uscate. Sunt rezistente atat la temperaturi scazute cum ar fi -40ºC cat si la temperaturi mari, cum ar fi +145ºC.
Produsele din aceasta subcategorie sunt rezistente la substante chimice. Dupa utilizarea produselor, solutia se va usca la temperatura camerei dupa o perioada de circa 20 sau 30 de minute. Dupa folosirea lor si dupa ce s-a intarit solutia, se poate smirghelui sau se poate gauri, in functie de utilitate.
Un lucru foarte important la produsele din aceasta subcategorie este ca dupa utilizarea lor si implicit dupa intarirea solutie de lipit, nu se pot realiza corectii ulterioare, indiferent de natura lor. Conteaza foarte mult forta cu care se pune presiune asupra suprafetelor ce se vor a fi unite pentru o calitate buna a lipiturii.
Produsele ce fac parte din aceasta arie sunt indicate pentru lipiri verticale, orizontale, la temperaturi mari sau mici. Sunt produse puternice, rapide, rezistente la imbatranire ( nu devin casante ). Dupa utilizarea produselor, solutia de lipit ramane elastica dupa uscare.
Exista produse in aceasta categorie, care se utilieaza si pentru repararea barelor de protectie ale automobilelor, reparati la caroserie, la lipirea unei muchii metalice a autovehiculului.
Produsele pentru lipit sunt foarte utilizate deoarece cu ajutorul lor se economiseste timp si bani. Dupa utilizare, produsele pentru lipit sunt foarte durabile si rezistente. Rezista la socuri foarte puternice si la compresie. Aceasta subcategorie este definita de eficienta intr-un timp record si cu un cost foarte redus in comparatie cu alte metode sau produse pentru a lipi sau suda doua obiecte sau pentru a umple fisuri sau goluri.

Solutii de lipit

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786577071 suport@casaidea.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!