Set pneumatic

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Set pneumatic

Instrumentele pneumatice sunt alimentate de debitul si presiunea unui gaz comprimat. In mod obisnuit, aceste scule electrice de mana folosesc aer comprimat sau dioxid de carbon comprimat care este pastrat in recipiente mici pentru a fi portabil.
Sculele pneumatice au un raport putere-greutate mai mare decat uneltele electrice si sunt utilizate in principal in medii industriale. Aplicatiile pentru scule pneumatice includ baterea, vopsirea, indepartarea in vrac a materialelor, finisarea suprafetei, gaurirea gaurilor, fixarea, impactul, taierea metalelor, indepartarea materialelor fine, cuie, cuplu si indepartarea vopselei. Instrumentele pneumatice speciale sunt de asemenea disponibile.
Exista multe tipuri diferite de instrumente pneumatice. Tipurile includ cheile de impact asupra aerului, rachetele de aer si perii de aer. O cheie cu impact asupra aerului stocheaza energia intr-o masa rotativa sau un ciocan pentru livrare la un arbore de iesire. Aceste instrumente pneumatice sunt uneori numite chei de aer, arme de aer sau arme de cuplu.
Acestea sunt disponibile in mai multe dimensiuni standard. Clichetele de aer, dispozitivele mecanice pentru controlul miscarii de rotatie, sunt de asemenea in dimensiuni standard. Aerografii sunt instrumente pneumatice cu declansare care utilizeaza aerul comprimat pentru a pulveriza vopseaua, cerneala sau vopsea.
Instrumentele pneumatice includ polizoare, slefuitori, burghie, surubelnite, ciocane si ferastraie. Polizoarele pneumatice folosesc o legatura abraziva la o roata, curea sau disc pentru a indeparta materialul si a imbunatati finisajul suprafetei.
Slefuitoarele pneumatice prezinta un design similar, sunt utilizate pentru a finisa lemnul, plasticul, metalul si altele. Surubelnitele pneumatice sunt unelte automate care rotesc suruburile oferind in acelasi timp un control strans al cuplului de surub.
Aceste instrumente pneumatice portabile pot oferi feedback de cuplu si oprire controlata. Ciocanele pneumatice produc un impact asupra materialelor precum lemnul, cimentul, otelul, etc.. Ele sunt deseori concepute pentru un scop specific si variaza in functie de forma si greutate lor.
Polizoarele pneumatice, dispozitivele de prindere pneumatica, surubelnitele pneumatice, armele pneumatice pentru cuie si sabloanele pneumatice sunt tipuri comune de instrumente pneumatice. Dupa cum sugereaza si numele lor, polizoarele pneumatice sunt folosite in aplicatii de taiere sau finisare.
Produsele specializate includ instrumente pneumatice pentru banda de margine, precum si instrumente pneumatice pentru prelucrarea alimentelor. Polizoarele pneumatice sunt concepute pentru a conferi o finisare uimitoare a suprafetei la exteriorul unei piese.
Pistoalele pneumatice pentru cuie sunt potrivite pentru diferite prinderi. Sunt concepute pentru a lansa cuie la viteze foarte mari.
Instrumentele cu aer sunt mai sigure decat uneltele electrice, deoarece le puteti folosi in medii cu umiditate, materiale conductoare si chiar substante explozive si inflamabile. Astfel de medii ar fi periculoase sau ar presupune un risc ridicat pentru functionarea uneltelor electrice.
Instrumentele pneumatice sunt capabile sa reziste la diverse elemente, cum ar fi praful, caldura si apa, mai bune decat sculele electrice. Aceste elemente pot provoca deteriorarea uneltelor electrice si, in cele din urma, pot provoca defectiuni premature ale sculei dupa multa utilizare.

Set scule pneumatice

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786577071 suport@casaidea.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!