Scule Construcții

Scule Construcții

 

Pentru a creste eficienta muncii, este esential ca oamenii sa fie constienti de diferitele tipuri de echipamente si de utilizarile lor specifice. Exista atat de multe echipamente utilizate in zona de constructii. Atunci cand aveti in vedere proiecte in constructie, trebuie sa fiti constienti ca vor fi atat de multe echipamente care va vor fi necesare. Aceste echipamente sunt dedicate pentru a oferi usurinta si comoditate oamenilor in timp ce isi executa treburile. Cert este ca nu toate lucrarile pot fi facute doar de om.

Este esential ca oamenii si lucratorii in constructii sa isi imbunatateasca munca cu ajutorul echipamentelor.
Sculele esentiale de construcție pentru orice muncitor se incadreaza in trei categorii: scule generale, scule din lemn si unelte pentru zidarie si beton.

Toti muncitorii ar trebui sa aiba instrumente generale, indiferent de mediul in care intentioneaza sa lucreze. Cei care intentioneaza sa lucreze cu lemn ar trebui sa achizitioneze unelte din lemn, iar cei care intentioneaza sa lucreze cu piatra si beton ar trebui sa cumpere unelte pentru zidarie / beton. Toate instrumentele din fiecare categorie sunt foarte utile si majoritatea sunt foarte portabile.Instrumentele generale sunt utile indiferent de meseria pe care o practica un muncitor. 

Instrumentele de masurare includ rulete, rigle si roti de masurat si chair termometre. Riglele de masurat constructii reprezinta o scula importanta pentru orice muncitor, deoarece acestea se pot folosi in locuri incomode si sunt foarte precise. Ruletele si rotile de masurat sunt instrumente utile si portabile care nu trebuie sa lipseasca din trusa oricarui muncitor, se folosesc pentru a masura distante si diametre mici si mari.

Sculele de taiat sunt instrumente foarte folosite si importante. Cutitele utilitare sunt puternice, ascutite si utile in situatiile care necesita o lama cu sarcini grele. Orice instrument de taiat de mana, poate fi utilizat intr-o lucrare de constructii.

Ingrijirea sculelor de constructii poate sa ne scuteasca de multe inconveniente pe termen lung. Urmarea catorva pasi simpli, a caror importanta este uneori neglijata, va prelungii viata echipamentelor pe care le folosim zilnic.

In primul rand, sculele trebuie curatate zilnic pentru o buna functionare a acestora. La sfarsitul unei zile de munca, sculele vor fi mai mult ca sigur murdare de materiale sau diferite solutii, astfel curatarea acestora le va prelungi durata de viata.

In al doilea rand, lubrifierea sculelelor va reduce uzura componentelor, iar sculele vor functiona corespunzator.

Iar in al treilea rand, incercati sa pastrati sculele intr-un loc ferit de intemperii, acest lucru va creste durata de viata a sculelor. De asemenea, este important sa verificati sculele in mod regulat, cautati daune sau component defecte, acest lucru va poate proteja de eventuale costuri si chiar rani nedorite.

 

Scule, Unelte & Echipamente Constructii

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!