Regulatoare de Presiune

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Regulatoare Presiune Pentru Scule Pneumatice

 

Presiunea apei tinde sa fie ceva la care nu ne gandim decat daca nu este ceva in mod evident gresit, cum ar fi atunci cand apa iese destul de ciudat din dusul dumneavoastra, de la robinetul de bucatarie sau incepe sa tasneasca din instalatiile dumneavoastra haotic. 

Presiunea ridicata a apei isi arata efectele intr-un robinet care scurge sau intr-o multime de alte moduri. Ba mai mult, cauzeaza o varietate de probleme de instalatii sanitare, fara sa mai vorbim de litri de apa irositi, sau mai bine zis, bani.

Desigur, presiunea apei variaza in functie de locatia dumneavoastra si de compania care va furnizeaza apa. Deci, cum faceti sa va feriti instalatiile sanitare de probleme si sa controlati presiunea apei din casa dumneavoastra? Raspunsul este, de altfel, unul destul de simplu. Va puteti rezolva problema cu un regulator de presiune a apei. 

Ce este un regulator de presiune a apei? Un regulator de presiune a apei este exact asa cum suna, acesta regland fluxul de apa care intra in casa dumneavoastra de la conducta principala de apa. Este o supapa care ajuta la reducerea presiunii apei inainte de a ajunge la oricare dintre instalatiile dumneavoastra, deoarece excesul de presiune duce la o varietate de probleme de instalatii sanitare, care costa in final bani pe care i-ati putea cheltui pe orice altceva, cum ar fi o vacanta cu familia.

Presiunea apei poate fi complicata. Prea scazuta, si faceti un dus care o sa se simte ca o ploaie usoara. Prea ridicata, iar apa efectiv tasneste din robinetul sau dusul dumneavoastra, putandu-le chiar sa le distruga. Un regulator de presiune va permite sa controlati presiunea apei care intra in casa dumneavoastra printr-o diafragma reglabila cu arc. Supapa functioneaza prin constrangerea apei pe masura ce intra si apoi eliberarea acesteia in functie de setarile dumneavoastra. 

Care sunt avantajele utilizarii unui regulator de presiune a apei? Un bun regulator de presiune a apei ajuta la ameliorarea problemelor de instalatii sanitare ce urmeaza atunci cand presiunea apei este prea mare. In plus, economisesti si bani economisind apa, fiind un castig atat pentru portofel, cat si pentru planeta noastra. 

Un alt avantaj al utilizarii regulatorului de presiune a apei este ca va ajuta sa va salvati instalatiile sanitare. Apa care trece prin conductele dumneavoastra si in robinete va pune mult stres pe acestea. Acesta este motivul pentru care trebuie sa inlocuiti mai des garniturile, pentru ca acestea nu pot face fata presinuii prea mult timp. Desigur, nimeni nu vrea ca apa sa curga mult prea incet. Un regulator de presiune va ajuta sa stabiliti presiunea ideala, care prelungeste atat durata de viata a aparatelor, cat si sa va asigure ca dusurile dumneavoastra sa fie cat mai placute.

 

Regulatoare Presiune 

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786577071 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!