Polizoare pneumatice

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Polizoare pneumatice

In timp ce pretul uneltelor electrice este fara indoiala atractiv, uneltele pneumatice va ofera un pret de achizitie mult mai mic decat acestea si o productivitate mai mare pe termen lung. In cele ca urmeaza, vom explora cateva beneficii clare oferite de utilizarea de polizoare pneumatice.
Utilizarea polizoarelor pneumatice nu prezinta niciun risc de soc electric. Polizoare pneumatice de toate soiurile sunt frecvent utilizate in medii in care sunt prezente umezeala, materialele conductoare si lichidele inflamabile. Cablurile si firele deteriorate reprezinta un risc pentru siguranta operatorului, cauzat de socuri electrice. Mai mult, producatorii de metale se bazeaza adesea pe substante chimice inflamabile, cum ar fi acetona, pentru a curata si pregati metalele inainte de sudare. Concentratiile de vapori pot fi mai mari atunci cand lucrati in spatii limitate, cum ar fi cele care se regasesc in industria miniera si de curatare a rezervoarelor. In schimb, uneltele pneumatice nu utilizeaza electricitate, iar motoarele lor cu aer rotativ nu genereaza scanteie.
Polizoarele pneumatice ofera un raport putere / greutate mai bun decat polizoarele electrice. In mod gresit, producatorii de unelte electrice clasifica deseori puterea uneltelor lor in functie de puterea introdusa in motoarele electrice. (750 wati sunt egali cu aproximativ 1 cal putere) Ceea ce nu este mentionat in specificatiile uneltelor electrice este ca puterea introdusa in motorul electric nu este aceeasi putere care ajunge la ax. De fapt, doar 50%, pana la 60% din puterea nominala ajung efectiv la abrazivul montat pe unealta. In schimb, cu polizoare pneumatice, puterea este egala cu puterea de iesire.
Un polizor pneumatic va asigura o productivitate crescuta. Sa lasam deoparte ergonomia si raporturile pentru un moment. Daca cresterea productiei lucratorilor este o prioritate pentru dumneavoastra, atunci polizoarele pneumatice va pot ajuta sa va atingeti obiectivele. Cand lucrati cu polizoare de orice tip, rotatiile pe minut, cunoscute ca si “RPM”, joaca un rol esential in ecuatia de taiere a materialului. Produsele abrazive (roti de slefuit, discuri de fibre, jante cu clapete etc.) sunt proiectate pentru a functiona optim la un anumit RPM. Din fericire, polizoarele pneumatice moderne sunt echipate cu un mecanism de control al vitezei (cunoscut si ca guvernator), care asigura un RPM corespunzator. regland fluxul de aer catre instrument. Deoarece operatorul pune presiune in jos pe abraziv, guvernatorul se deschide, crescand fluxul de aer catre motor si asigurand viteza corecta a axului.
Un polizor pneumatic nu este un echipament de unica folosinta. Polizorul pneumatic poate fi reconstruit si intretinut periodic pe mai multi ani. Intervalul mediu de intretinere a polizoarelor electrice este intre 60 si 120 de ore dupa care instrumentul va avea de obicei nevoie de service. Pe langa polizoarele pneumatice, cele de tip pneumatic pot functiona undeva la 2000 de ore intre service-uri. 

Polizor pneumatic

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786577071 suport@casaidea.ro
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!