Placi Compactoare

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Placi Compactoare & Vibrante


Utilizarea acestor masini de constructie pe santiere necesita respectarea unor proceduri de siguranta pentru a evita accidentele si ranirile. De fapt, siguranta este preocuparea principala atunci cand vine vorba de proiectarea acestui echipament de compactare.

Producatorii sunt orientati foarte detaliat cand vine vorba de siguranta, pentru a asigura o protectie de 100%. Cu toate acestea, indiferent de marca, functionarea in conditii de siguranta a compactatoarelor de placi vibratorii sau a oricarei alte piese de echipament de compactare depinde de utilizator.

Multe modele diferite sunt disponibile pe piata si sunt, in general, clasificate dupa marimea, puterea, greutatea, tipul si modelul lor. Fiecare tip are propriile avantaje si dezavantaje si este proiectat pentru o anumita sarcina de compactare. Operatorul trebuie sa fie constient de caracteristicile si limitarile unice ale fiecarei masini de compactare pentru a o folosi pe cea potrivita.

Rulourile cu sant dispun de role de stil pentru picioare si pot fi utilizate pentru obtinerea unor rezultate de compactare ridicate in transee. Aceste masini sunt, in general, operate de o telecomanda, dar pot fi operate manual si de utilizator.

Acest echipament este usor si poate fi actionat manual sau cu masina. Dimensiunea de baza a barelor poate fi de 15cm x 15cm sau 20cm x 20cm sau mai mult. Pentru ramberele operate cu masina, greutatea obisnuita variaza de la 30 kg la 10 tone (6 lbs la 22000 lbs).

Aceste ciocane cu 2-3 tone (4400 pana la 6600 lbs) greutati sunt lasate sa cada liber de la o inaltime de 1 m la 2 m (3ft la 7ft) pe sol pentru compactarea fragmentelor de roca. Amortizoarele sunt potrivite pentru compactarea solurilor coezive, precum si a altor soluri. Aceasta masina in zonele cu dificultati de acces.

Compactoarele sunt deseori pozitionate in zone indepartate, departe de supravegherea frecventa, directa. Plasarea periculoasa utilaje precum compactoarele in locatii izolate poate descuraja operatorii sa nu urmeze corect masuri de siguranta si prelungiti timpul necesar raspundeti la o situatie de urgenta. Fara constanta supraveghere intr-o locatie centrala, lucratorii pot fi tentati sa ignore anumite reguli importante sau sa sara pasi care le asigura siguranta.

Multe afaceri au propriile lor modalitati de gestionare a utilizarii compactatorului. Monitorizati si evaluati sistemele dvs. de lucru stabiliti daca acestea sunt eficiente. Sunteti angajati ca va urma sistemele de munca. Evaluarea riscului dvs. ar trebui sa examinezesisteme de lucru concepute pentru a proteja angajatii compactatori.

Evaluarea riscului dumneavoastra ar trebui sa vizeze precedentul trei probleme si orice altceva ar putea dauna angajatilor sau membrilor publicului. Parcurgeti locul de munca, discutati cu angajatii si examineaza-ti sistemele de lucru, afla-ti cel mai mult aspecte periculoase ale utilizarii compactoarelor in afacerea dvs. si cum le puteti elimina sau reduce. Aceste lucruri ar trebui sa le tineti minte.

 

Placi Compactoare Profesionale

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786577071 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!