Lanț antifurt

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Lanț Antifurt

 

Protejarea bicicletei tale, atunci când o lași pe drum este ceva care îi îngrijorează adesea pe pasionatul de două roți. De multe ori auzim de furturi, vehicule care au fost încărcate în autoutilitare. Să crezi că chiar și propria ta motocicletă ar putea fi dusă în timpul nopții poate îngreuna somnul.

Din fericire, există diferite tipuri de dispozitive antifurt pentru motociclete și sisteme mecanice care fac posibilă crearea unei protecții foarte eficiente împotriva încercărilor de furt . Un exemplu este lanțul antifurt pentru motociclete.

În comparație cu alte modele, cum ar fi unul sunet sau blocarea discului, are o serie de avantaje, cum ar fi posibilitatea de a-l fixa pe structuri urbane, cum ar fi stâlpii de lumină sau stâlpi. De asemenea, chiar dacă aveți un garaj, îl puteți aplica pe un cârlig în perete, astfel încât să fiți și mai în siguranță.

În zilele noastre, păstrarea siguranței motocicletei este ceva absolut fundamental.
Furtul, de fapt, în ceea ce privește aceste mijloace de transport, s-au înmulțit de-a lungul anilor, ceea ce îngreunează viața bicicliștilor.

Tocmai din acest motiv, este esențial să vă oferiți instrumentele potrivite pentru a vă proteja cel mai bine vehiculul împotriva oricăror persoane dăunătoare.

Printre cele mai eficiente instrumente se află, fără doar și poate, lanțul antifurt al motocicletei .
Acest dispozitiv simplu, dar fundamental, vă permite, de fapt, să protejați vehiculul și să împiedicați oricine să încerce chiar să-l fure. Anti-furt pentru motociclete mai mult, ei permit, de asemenea, călărețului să fie mult mai senin și să se poată bucura de vehiculul lor 100% fără prea multe griji.

Înainte de a mă scufunda în anumite încuietori, aruncăm o privire la caracteristicile pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a cumpăra. Gândiți-vă la nevoile dvs., la finanțele dvs. și la locația dvs. Cum te va ajuta un lacăt? Unde vei parca? Ce ora din zi va trebui să vă blocați bicicleta? Toate acestea sunt importante pentru a alege blocarea potrivită pentru biciclete.

 În general, cu cât este mai grea blocarea, cu atât mai dur va fi pentru un hoț să vă fure bicicleta.Înainte de a merge să cumpărați cea mai mare, cea mai grea, blocare pentru biciclete, pe care o puteți găsi, asigurați-vă că luați în considerare modul în care greutatea blocării vă va afecta călătoria.

 Încuietori mai grele sunt adesea mai greoaie la transport. Adăugarea la greutatea totală vă va încetini semnificativ.Dacă folosești bicicleta tot timpul și o vei bloca ore întregi, nesupravegheat, mergi la o încuietoare mai mare.Dacă folosești bicicleta doar pentru a te antrena în cafenea la sfârșit de săptămână, s-ar putea să-ți poți permite să scapi de greutatea încuietorii pentru ceva ușor și mai convenabil de utilizat.

 

Sisteme Antifurt

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786577071 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!