Imbracaminte Protectie

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Imbracaminte Protectie & Haine de Lucru


Echipamentele de protectie personala au fost concepute special pentru a proteja angajatii din mediul de munca. In plus, imbracamintea de protectie este adesea o cerinta legala si este responsabilitatea angajatorului sa se asigure ca angajatii poarta haine de protectie si sa respecte reglementarile de securitate si sanatate. De asemenea, este o responsabilitate, pe care angajatii trebuie sa o ia in serios.

Scopul este de a reduce expunerea angajatilor la pericole atunci cand controalele ingineresti si administrative nu sunt fezabile sau eficiente pentru a reduce aceste riscuri la niveluri acceptabile. Aceste riscuri pot fi orice, de la podele umede pana la gunoaie ramase nestranse si multe altele.

Imbracaminte de protectie si accesorii include articole precum casti de protectie, protectie pentru ochi, imbracaminte de inalta vizibilitate, incaltaminte de siguranta, hamuri de siguranta si, uneori, echipamente de protectie respiratorie.

Castile de protectie dure sunt comune pe santiere. Doar trecand pe langa un santier in lucru, putet identifica de obicei lucratorii dupa castile lor de protectie dure. Acestea sunt concepute pentru a proteja impotriva zborurilor sau caderii obiectelor care altfel ar afecta sau rani  lucratorul. Unele casti de protectie sunt echipate cu accesorii, cum ar fi scuturile de fata si urechile. Castile de protectie trebuie sa fie bine montate; cele care sunt prea mari sau prea mici nu sunt adecvate pentru utilizare.

Protectia ochilor si fetei sunt la fel de importante ca si protectia capului. Ochelarii de protectie, ochelarii si scuturile pentru fata completa va pot oferi protectia necesara pentru ochi si fata. Operatiunile cu metale, prelucrarea lemnului, operatiunea la cald si cu scule de aer necesita toate aceste tipuri de protectie. Muncitorii generali pot beneficia, de asemenea, de ochelari de siguranta, deoarece există de obicei resturi pe santiere.

Lucrarile de constructie necesita de obicei utilizarea mainilor. In fiecare an, sunt raportate aproximativ 150.000 de rani la mana. Deoarece se lucreaza mult cu mainile, manusile sunt un element esential in asigurarea protectiei pielii.

Unele exemple de manusi utilizate in mod obisnuit ca imbracaminte de protectie includ manusi de cauciuc, manusi rezistente la taieturi, manusi cu lant si manusi rezistente la caldura. Folosirea manusilor ajuta la evitarea pericolelor implicate de obicei atunci cand lucrati cu substante chimice, sticla, tabla, electricitate, materiale fierbinti sau obiecte alunecoase.

Importanta purtarii echipamentului individual de protectie la locul de munca nu poate fi supraevaluata Este absolut vital ca atat angajatorul cat si angajatul sa fie responsabili in abordarile lor fata de cerintele de sanatate si securitate si sa respecte regulamentul legat de imbracaminte si accesoriile de protectie deoarece acestea pot salva vieti.

 

Imbracaminte & Accesorii Protectie

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!