Foarfece Tabla Manuale

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Foarfece Taiat Tabla

 

Foarfeca este un instrument esential in gospodaria oricarei persoane aceasta este o necesitatae pentru orice persoana, este folosita indeosebi toamna pentru taierei crengutelor carora timpul le-a trecut si este nevoie sa apara altele, aceasta poate fi de dimensiuni cat si mari dar si de dminesiuni si mici, aceasta poate avea o lama format doar dintr-un taisi, ori formata din 2 taisuri.

 Alegerea celor corecte nu este atat de usoara cum s-ar putea crede: exista diferite tipuri de foarfece si caracteristici diferite de luat in considerare . 
 De la lama la sistemul de taiere, de la greutate la ergonomie, factorii in joc care determina performanta unei forfecari „simple” sunt multi si merita investigat. 

 Principalii factori la care trebuie sa acordati atentie sunt trei: lamele, sistemul de taiere si ergonomia.  Lame . Nu este dificil sa realizam ca lama este partea principala a foarfecelor. Lamele trebuie sa fie in primul rand solide si ascutite , capabile sa faca o taietura curata. Forma lor este, de asemenea, importanta: lamele curbate „imbratiseaza” ramura in timp ce lucreaza, pastrand prinderea pentru a facilita taierea, dar ele pot constrange munca la ramuri mici. Otelul este  cel care ajuta  la fabricarea lamelor pentru foarfece, datorita duritatii acestuia lamele foarfecelor de taiat vor fi cat mai rezistente, dar si cat mai bune pentru taierea cat mai multor crengute. Un alt element fundamental este procesul de intarire, care provoaca intarirea datorita caldurii si racirii ulterioare. 

 Otelul este apoi cromat , factor care nu trebuie subestimat, deoarece cromul determina usurinta de intretinere a sculei. 
 Sistem de taiere si acest sistem are un rol foarte important . Trebuie sa luam in considerare nu numai lama, ci sistemul care conduce cele doua parti pentru a strange si taia ramura in timpul lucrarilor de taiere. Forfecarea poate fi o lama, nicovala, cruce, cu puncte tari si puncte slabe ale fiecarui sistem.  

 Maner si ergonomie . Prin taierea unui copac, foarfecele sunt folosite mult timp, deci trebuie sa fie confortabil. Manerul este un element foarte important in taierea foarfecelor , deoarece munca se face prin indemnul muschilor mainii, care nu ar trebui sa fie prea obosit. 

 Un sistem practic de blocare este incorporat in diferitele modele . Acest element nu trebuie subestimat, deoarece este o piesa care in multe foarfece se rupe usor. Este important sa puteti sa inchideti foarfecele si sa le puneti in buzunar in siguranta, deoarece in timpul taierii unui copac va gasiti adesea schimband uneltele, deplasandu-va, urcand si coborand scara 
 Pentru taierea pomilor fructiferi si a plantelor de gradina, este nevoie de o foarfeca cu lame cu doua taisuri, pentru ca mainiele celui care o foloseste sa nu poata obosi, astfel sa poata sa contiunie si sa isi duca munca pana la final.

 

Foarfece Manuale de Taiat Tabla

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!