Fierastrau Vertical Panglica / cu Banda

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

Fierastrau Vertical Panglica
 

Cand vine vorba de meserii precum tamplaria si prelucrarea lemnului in general, instrumentele si utilajele potrivite fac toata diferenta.

Daltele, burghiele si slefuitorii sunt toate utilizate in mod obisnuit, dar fierastraiele pot fi cele mai importante. 

Exista numeroase ferastraie pentru a alege, fiecare servind un scop diferit - ferastraiele cu lame circulare si ferastraiele de mana sunt doar cateva exemple. Atunci cand este vorba de orice fel de taiere care necesita precizie si atentie la detalii, putine sunt mai bune decat un ferastrau cu banda verticala.  

 

Fierastrau Panglica Vertical -  Detalii Tehnice


In timp ce multe ferastraie se bazeaza pe puterea umana sau vin sub forma de lama circulara, ferastraul cu banda verticala foloseste o lama stationara mica pe o suprafata plana pentru a oferi o suprafata de taiere stabila si precisa. 

Lama de pe un ferastrau cu banda verticala este una continua si are dinti uniformi, ascutiti, pe marginea exterioara a lamei. Cele mai multe ferastraie cu banda au roti care sunt conectate fie printr-o centura, fie prin lant, fiecare rotind in acelasi plan. Una dintre roti este actionata, ceea ce transforma cealalta si determina deplasarea lamelor inainte si inapoi atunci cand este pornita. 

Panza de ferastrau se ridica printr-o fanta din mijlocul suprafetei plane de lucru a ansamblului, asigurand zona in care sa se serveasca materialele.

 

Cum & Cand Folosim Fierastraul cu Banda Verticala (Panglica)


Fierastraiele cu banda verticala sunt utilizate in principal pentru taierea detaliata mai mica. 

Proiectele din lemn care necesita forme curbate si neregulate de la taiere sunt beneficiate de ferastraie cu banda verticala. Marimea si setarea lamei permit utilizatorilor sa taie cu atentie si meticulos orice fel de forma dorita si cu o netezime inegalabila pe margini. 

Cu ferastraiele cu banda verticala, aveti un mod mult mai usor de a adauga chiar si cele mai mici curbe si detalii cu materialele dvs. si intr-un mod mult mai controlat. Functionarea lina a lamei permite taierea lina fara a va face griji pentru ca materialele dvs. sa fie deplasate in jurul valorii de forta lamei. 

Daca faceti mobilier, cum ar fi scaune si scaune, un ferastrau cu banda verticala este obligatoriu. Functionarea ferastraului va va economisi ore in timp, asigurand in acelasi timp o taiere mai buna. 

Cu toate ca fierastraiele cu banda verticala sunt adesea asociate cu prelucrarea lemnului, ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a taia metal si chiar de macelari pentru a taia bucati mari de carne.  

 

 

Suport clienti Programul de lucru este de Luni - Vineri intre orele 9 - 17 !

0786 577 071 0751 577 069 suport@casaidea.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!